luni, 25 martie 2024

Rowan Atkinson („Mr. Bean”), în rol principal într-un nou serial la Epic Drama: „Maigret”

Rowan Atkinson, cunoscut în toată lumea, joacă rolul unui detectiv celebru, Maigret, în două aventuri pline de suspans din Parisul anilor '50, anunta Epic Drama printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Logo Epic Drama - Imagine remisă în comunicat pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

În martie, pe Epic Drama începe „Maigret”, un serial polițist de epocă inspirat din cărțile lui Georges Simenon. Rowan Atkinson îl interpretează pe Maigret, un inspector genial și misterios, arătându-ne o altă față a talentului său. Sezonul 1 promite să fie captivant, cu povești interesante și o atmosferă deosebită. Pe 28 martie și 4 aprilie, la 22:50, vei fi transportat în Parisul anilor '50, unde Maigret va dezlega cazuri complicate.

Atkinson aduce un nou aer personajului Maigret, diferit de rolurile sale comice ca „Mr. Bean” și „Blackadder”. Interpretarea lui Maigret ca un detectiv serios, dedicat justiției, demonstrează versatilitatea actorului. Primul sezon mai include actori ca Shaun Dingwall, Leo Staar și Fiona Shaw.

Cărțile Maigret sunt apreciate pentru complexitatea psihologică și poveștile pline de tensiune, iar George Simenon este unul dintre cei mai iubiți scriitori ai secolului XX. Seria Maigret, cu 75 de romane și 28 de povestiri, începută în 1931, continuă să fascineze cititorii cu aventurile detectivului francez. „Maigret” te așteaptă pe Epic Drama din 28 martie, pentru o experiență unică în lumea misterelor.

Trailerul în limba română poate fi vizionat dând click AICI.


2 comentarii despre subiectul „Rowan Atkinson („Mr. Bean”), în rol principal într-un nou serial la Epic Drama: „Maigret””:
Anonim

WOW!!! Super! Primul serial la care o sa ma uit la Epic Drama! Sunt fan Rowan Atkinson, dar nu am stiut ca a facut serialul asta!!!

Anonim

Le-a luat-o înainte Tvr!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile