joi, 28 martie 2024

Seria de comedii "The Hangover”, difuzată de Warner TV

Warner TV va difuza cele trei filme ale seriei „Marea mahmureală" în sâmbetele din aprilie, începând cu ora 20:00, începând cu 6 aprilie, anunță Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 

"The Hangover” - Imagine remisă în comunicat de catre Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Primul film, „Marea mahmureală" (2009), regizat de Todd Phillips și avându-i în rolurile principale pe Bradley Cooper, Ed Helms și Zach Galifianakis, povestește aventura a trei prieteni care se trezesc fără amintiri după o petrecere a burlacilor în Las Vegas, în încercarea de a-l găsi pe viitorul mire dispărut, interpretat de Justin Bartha. Acest film a fost recompensat cu un Glob de Aur și nominalizat la BAFTA, adunând încasări de circa 470 milioane de dolari global.

Al doilea film, „Marea mahmureală 2" (2011), tot sub regia lui Todd Phillips și cu aceiași actori principali, este programat pentru seara de 13 aprilie. Plasată la doi ani după evenimentele din Las Vegas, acțiunea se mută în Thailanda, unde un brunch înainte de nunta lui Stu se transformă într-un nou dezastru. Printre actorii care se alătură distribuției se numără Paul Giamatti și Mike Tyson, filmul devenind unul dintre cele mai profitabile, cu venituri de peste 586 milioane de dolari.

Cel de-al treilea film, „Marea mahmureală 3" (2013), va fi difuzat pe 20 aprilie, reunindu-l pe regizorul Todd Phillips cu actorii Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis și Justin Bartha. În această parte, grupul se lansează într-o nouă aventură pentru a salva un prieten răpit, întâlnind personaje interpretate de John Goodman, Melissa McCarthy, Jeffrey Tambor și Heather Graham. Cu încasări de peste 362 milioane de dolari la nivel mondial, filmul a încheiat cu succes trilogia.


Niciun comentariu despre subiectul „Seria de comedii "The Hangover”, difuzată de Warner TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile