marți, 19 martie 2024

The Walt Disney Company CEE și Orange Group Romania prelungesc acordul de distribuție

The Walt Disney Company Europa Centrala și de Est și Grupul Orange România anunță reînnoirea acordului de distribuție a canalelor TV pentru o perioadă de mai mulți ani. Astfel, abonații Orange România, Orange România Communications și NextGen Communications vor putea să aibă acces la un portofoliu extins de canale TV, anunță compania Disney printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Logo The Walt Disney Company Europa Centrala și de Est - Imagine remisă în comunicat pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Conform acordului, canalele de televiziune destinate copiilor (Disney și Disney Junior), precum și cele cu programe factuale (National Geographic, National Geographic Wild și National Geographic People) vor fi distribuite în pachetele principale ale companiei de telecomunicații din România.

„Este una dintre principalele priorități ale Disney în Europa Centrală și de Est să prezinte publicului conținut de calitate prin intermediul canalelor sale TV. Suntem determinați să menținem colaborarea noastră de succes cu operatorii și să oferim telespectatorilor divertisment de cea mai bună calitate.  Acest nou acord este o dovadă importantă a cooperării noastre continue cu Orange Group România și o confirmare a faptului că telespectatorii apreciază programele noastre.” a declarat Marlena Pasowski, Affiliate Sales Director CE&CIS în cadrul The Walt Disney Company.

„Orange înțelege cât de important este pentru clienții săi accesul continuu la o rețea mobilă și de fibră optică de top, la servicii cu valoare adăugată și la divertisment captivant pentru întreaga familie. Astfel, reînnoirea parteneriatului cu The Walt Disney Company CEE demonstrează angajamentul de a ne menține clienții mulțumiți, garantându-le accesul la conținut premium și la o gamă variată de experiențe de divertisment. Suntem încântați că prin intermediul acestui parteneriat, toți clienții noștri se vor putea bucura de programele captivante oferite de canalele TV Disney și National Geographic.” a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

Disney Channel este destinat copiilor cu vârste cuprinse între șase și doisprezece ani, și aduce povești minunate, pline de muzică, prietenie și amuzament. În martie, vor avea premiera noi episoade din îndrăgitul serial "Familia Green La Oraș" (sezonul 4) și o nouă serie animată de comedie plină de aventuri "Hailey se ocupă!".

Disney Junior invită preșcolarii și familiile lor într-o lume magică, plină de amuzament și imaginație, alături de personaje și seriale îndragite precum Blue, Mickey Mouse: Casa Distracției, Alice în Cofetăria Minunilor și Spidey și Prietenii lui Uimitori. Numeroasde episoade noi din aceste producții vor fi difuzate în premieră în luna martie.

Canalele TV National Geographic continuă să aducă telespectatorilor din România conținut de calitate din domenii precum știință, aventură și explorare. În luna martie, două noi sezoane din „Climă virală” au premiera pe National Geographic, iar noul serial cu șase episoade - serial, „Fotograf”, îi va purta pe telespectatori într-o călătorie alături de creatori vizuali senzaționali din întreaga lume. 

În luna martie, la Wild are loc premiera emisiunii „Reginele", un omagiu adus celor mai puternice conducătoare din lumea animalelor. Seria narată de premiata actriță, Angela Bassett, aduce pentru prima dată în prim plan lumea naturală printr-o perspectivă feminină, într-o prezentare captivantă și inovatoare. Realizată pe parcursul a patru ani și cu o echipă de producție condusă de femei din întreaga lume – lucru revoluționar în sfera istoriei naturale –, seria folosește tehnologia de ultimă generație pentru a dezvălui informații surprinzătoare despre modul în care femelele din lumea naturală ajung la putere, bazându-se adesea pe cooperare și înțelepciune în locul forței brute.


6 comentarii despre subiectul „The Walt Disney Company CEE și Orange Group Romania prelungesc acordul de distribuție”:
Șerban Gheorghiu

Știu de pe Wikipedia că Baby TV este deținut de Disney. Exista o posibilitate sa intre Baby TV la Orange Romania Comunications?

Anonim

o veste foarte buna!

Nikky

Deși comunicatul menționat nu specifică nimic despre Baby TV, strategiile de distribuție ale companiilor mari de media sunt adesea revizuite și extinse. În contextul recentei reînnoiri a acordului de distribuție între The Walt Disney Company Europa Centrală și de Est și Grupul Orange România, este posibil ca discuțiile despre includerea altor canale deținute de Disney, cum ar fi Baby TV, să fie luate în considerare pe viitor. Dar probabil nu in viitorul foarte apropiat.

Anonim

Când se va lansa Disney XD în România

Anonim

Conform Wikipedia Disney XD mai emite in S.U.A. , Canada si Polonia. In perioada 2019 - 2023 au inchis Disney XD in majoritatea tarilor.
https://en.wikipedia.org/wiki/Disney_XD

Cu platforma Disney+ nu m-ar mira sa inchida si canalul Disney Channel cum a fost in Turcia acum 2 ani.

Cristi

Nu cred. Probabil turcii nu prea erau interesati de Disney Channel, in Romania e alta situatia.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile