marți, 16 aprilie 2024

"Chefi la cuțite" dă startul bootcamp-ului pentru sezonul 13

Astăzi, în cadrul emisiunii "Chefi la cuțite", debutează bootcamp-ul pentru al treisprezecelea sezon: participanții sunt supuși presiunii primei probe de eliminare, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Chefi la cuțite" - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Această seară marchează startul bootcamp-ului pentru sezonul 13 la Chefi la cuțite! Participanții se angajează în cea mai intensă fază de eliminare, unde doar cei mai merituoși vor avansa în echipele juraților. Excepție fac deținătorii cuțitelor de aur, care sunt scutiți de tensiunea acestei etape. Restul concurenților vor experimenta integral presiunea acestei inițiale provocări, care le va testa talentul, creativitatea și capacitatea de a gestiona emoțiile în condiții de maximă presiune.

Jurații impun standarde înalte și doresc să observe competențe excepționale de executare și adaptabilitate la un mediu de lucru restricționat, fără toate facilitățile unei bucătării complet echipate. Participanții care îndeplinesc aceste criterii și își imprimă un stil personal, conferind unicitate preparatului, au o șansă crescută de a se distinge. 

”Trebuie să fiu foarte atent, ca un căutător de aur – de talente în bucătărie. Am nevoie, totodată, de oameni care să transmită dorința de a câștiga. Caut jucători de cursă lungă, care să zdruncine echipele adversarilor mei. Și îmi doresc o echipă care să lucreze într-adevăr ca o echipă”, a declarat Chef Orlando Zaharia. 

”În bootcamp, pe lângă gustul din farfurie, vreau să simt și acea conexiune între mine și concurent, pentru că acest lucru va fi foarte important în felul cum va funcționa echipa. Vreau să văd concurenți care au curaj și viziune, dar și spirit de echipă”, a spus Chef Alexandru Sautner. 

”Bootcampul este o etapă esențială. Presiunea este maximă pentru că noi, ca jurați, trebuie să știm foarte vine ce concurenți alegem. Trebuie să fim cu ochii-n patru, foarte atenți la fiecare detaliu. Eu vreau să-mi aleg cea mai bună echipă, alcătuită din cele mai diverse persoane – de la cel care gătește tradițional la cel care stăpânește perfect tehnica, de la un bucătar specializat pe mâncare asiatică și un patiser extraordinar la unul care, chiar dacă nu știe foarte bine să gătească, să ajute echipa din punct de vedere moral. Nu-mi doresc o echipă doar de bucătari”, a explicat Chef Richard Abou Zaki. 

”Acum vom vedea cu adevărat cum se comportă concurenții sub presiune. Trebuie să dea tot ce au mai bun ca să ne impresioneze, pentru că fiecare detaliu va conta, iar noi vom face alegerile cu maximă responsabilitate”, a punctat Chef Ștefan Popescu, care va juriza farfuriile în bootcamp alături de ceilalți trei Chefi.

Ce provocare îi așteaptă pe concurenți în prima probă a bootcamp-ului și cum se vor descurca la bancurile de lucru, telespectatorii vor afla urmărind ediția Chefi la cuțite de pe Antena 1 și AntenaPLAY, difuzată astăzi, începând cu ora 20:30.


Niciun comentariu despre subiectul „"Chefi la cuțite" dă startul bootcamp-ului pentru sezonul 13”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile