miercuri, 17 aprilie 2024

Eurosport.ro - interfață nouă, imagini în premieră cu studiourile Jocurilor Olimpice, 3800 de ore de transmisii live pe Max

Eurosport a prezentat recent primele cadre ale studiourilor de la Paris, de unde se va transmite în direct ediția din 2024 a Jocurilor Olimpice.

Studio Eurosport Jocuri Olimpice Paris 2024 - Imagine remisa in comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Această dezvăluire coincide cu marcarea a 100 de zile rămase până la începerea Jocurilor Olimpice, semnalând astfel debutul unui sezon estival plin de evenimente sportive transmise în direct, cu peste 5,000 de ore de conținut.

Astăzi, Eurosport a oferit o vizualizare inițială a locației sale de transmisiune din capitala Franței, care va fi centrul unor prezentări captivante ale Jocurilor din acest an.

Publicul din România și din întreaga Europa va avea acces la transmisiunile Jocurilor Olimpice prin Eurosport, iar toate momentele importante vor fi disponibile live pe Max, noua platformă de streaming care va prelua funcțiile HBO Max. 

Vizitatorii vor avea ocazia să admire peisajele pariziene, cu studiourile principale situate în prestigiosul Hotel Raphael, redenumit WBD House. Această locație oferă o priveliște directă asupra Turnului Eiffel și Arcului de Triumf. 

În plus, WBD House va fi gazda unei serii de emisiuni analitice de top și va primi vizita unor sportivi de elită și oficiali de rang înalt pe parcursul competițiilor olimpice. 

Studio Eurosport Jocuri Olimpice Paris 2024 - Imagine remisa in comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Programe speciale

Cu 100 de zile rămase până la Olimpiada de vară, Eurosport va începe să transmită în direct de la Paris, din 17 aprilie. Acesta va fi startul unei serii de programe speciale dedicate sportului.

Seria "The Power of the Olympics" va debuta pe 17 aprilie și va continua săptămânal până la începerea Jocurilor Olimpice. Aceasta va prezenta interviuri cu sportivi de top care vor concura pentru medalii la Paris și va aduce cele mai recente actualizări din lumea sportului.

Documentarul "The Olympians", prezentat de campionul BMX Matthias Dandois, explorează viețile a zece atleți olimpici de elită, subliniind pregătirea intensă de patru ani pentru Jocurile Olimpice. Printre atleții prezenți se numără Kevin Mayer, Saul Craviotto, Pauline Ado, Adam Peaty, Timo Boll și Gianmarco Tamberi.

"Chasing Glory", realizat în colaborare cu Red Bull Media House, este o serie documentară în șapte părți care urmărește pregătirea a șase atleți pentru cel mai important eveniment sportiv global. Disponibilă pe Eurosport 1 în Europa, seria include atleți precum Karsten Warholm, Janja Garnbret, Menno van Gorp, Dina Asher-Smith, Peter Sagan și Vahine Fierro.

Eurosport va difuza, de asemenea, "Paris: La Vie Sportive", un documentar ce reflectă legătura istorică dintre Paris și sport, de la ultima ocazie când orașul a găzduit Jocurile Olimpice, în 1924. Documentarul este narat de Thierry Henry, un cunoscut fost fotbalist.

În campania "Drumul spre Paris", Warner Bros. Discovery va utiliza vastul său portofoliu media pentru a atrage un public mai tânăr la Olimpiadă. Recent, a fost anunțată o colaborare cu Comitetul Olimpic Internațional pentru o campanie cu personajele Looney Tunes, ce va fi lansată global. În aprilie, Eurosport va începe să transmită "Sports Made Simple", o serie de episoade cu Bugs Bunny care explică diferite sporturi și probe olimpice.

Prima ediție din "Sports Made Simple" va fi difuzată pe 17 aprilie, acoperind proba de ștafetă de 4x100m, și va fi disponibilă pe canalele digitale și sociale ale Eurosport, inclusiv în deschiderea seriei "The Power of the Olympics".

Studio Eurosport Jocuri Olimpice Paris 2024 - Imagine remisa in comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit


Eurosport.ro - interfață nouă

Începând cu 17 aprilie, Eurosport.ro va lansa o interfață nouă, concepută special pentru Olimpiada de la Paris 2024. Aceasta va oferi o experiență exhaustivă a Jocurilor Olimpice, cuprinzând de la reportaje detaliate ale celor mai noi evenimente de calificare până la interviuri cu atleți emblematici și clipuri ale momentelor semnificative. Platforma se va transforma în principalul punct de acces digital pentru admiratorii Jocurilor Olimpice.

3.800 de ore de transmisii live pe Max

Eurosport servește drept gazdă oficială a Jocurilor Olimpice, iar Max va reprezenta platforma exclusivă unde entuziaștii pot urmări fiecare secundă a competiției. Un total de 3.800 de ore de transmisie live pe Max vor fi disponibile pe durata acestei veri.

Marcarea a 100 de zile până la startul competiției inaugurează „Vara Sportului” pe Eurosport și Max în întreaga Europa, incluzând evenimente de top cum ar fi Roland-Garros, US Open, toate tururile majore de ciclism - Giro d'Italia, Tour de France și La Vuelta a España - precum și Tour de France Femmes și cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Incluzând Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024, Eurosport și Max vor difuza peste 5.000 de ore de conținut sportiv live în această vară.

Scott Young, vicepreședinte senior pentru conținut, producție și operațiuni comerciale la Warner Bros. Discovery Sports Europe, a menționat că ziua de 17 aprilie 2024 reprezintă un moment semnificativ, deoarece au mai rămas doar 100 de zile până când Jocurile Olimpice se vor întoarce în Europa. Acesta a subliniat că a început numărătoarea inversă pentru Paris 2024 și pentru lansarea "Verii Sportului". Young a adăugat că, în acest an, vor transmite și mai multe ore de evenimente live, dintr-o varietate mai largă de competiții, și vor oferi mai mult conținut original și programe pentru a menține fanii sportului conectați la acțiune, știri și divertisment continuu. A punctat că vor fi prezenți la cele mai importante scene sportive din lume, inclusiv la Roland-Garros și US Open, acoperind fiecare loc de pe fiecare teren, fiecare etapă a Turului Franței și a Turului Franței pentru femei, precum și fiecare moment al Jocurilor Olimpice de vară de la cele 38 de locații din Paris și Franța.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport.ro - interfață nouă, imagini în premieră cu studiourile Jocurilor Olimpice, 3800 de ore de transmisii live pe Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile