joi, 4 aprilie 2024

"Festivalul de iubire al primăverii", o nouă serie de filme romantice la DIVA

DIVA invită publicul să celebreze temele dragostei și reînnoirii în cadrul "Festivalului de iubire al primăverii", cu o ofertă de două filme romantice în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 16:00, anunță televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Dragoste în Hawaii - Imagine remisă în comunicat de către Diva pentru publicare pe HD Satelit România

În fiecare weekend din luna aprilie, începând cu ora 16:00, postul DIVA oferă o selecție de două filme romantice, totalizând 16 titluri, dintre care 6 sunt premiere, destinate să aducă după-amiezi pline de emoție.

Această serie de filme este parte a "Festivalului de iubire al primăverii", creat pentru a îmbogăți inimile audienței cu sentimente de pasiune, optimism și inspirație pentru planuri de vacanță, beneficiind de decoruri idilice precum Hawaii sau podgorii scăldate în razele soarelui, prezentând povești despre personaje care întâlnesc dragostea adevărată.

Un exemplu este filmul "Dragoste în Hawaii" ("Romance in Hawaii", 2023), care urmărește transformarea personajului principal, Leah (Kelley Jakle), pe fundalul plajelor nisipoase și al dansului hula, pe măsură ce redescoperă bucuria și dragostea alături de Ikaika (Cedric Jonathan), un instructor local de hula. Acest film, ce se desfășoară în peisajele pitorești ale insulei Hawaii, evidențiază frumusețea naturală a locului și introduce audiența în unele dintre tradițiile locale. va fi difuzat pe 6 aprilie, de la ora 16:00.

Pe 7 aprilie, la ora 16:00, se va difuza "Dragoste în floare" ("Love in Bloom", 2022), o explorare autentică a dinamicii relațiilor romantice prin povestea Ameliei (Susie Abromeit), aflată în situația de a organiza nunta surorii sale în Australia, sub presiunea circumstanțelor neprevăzute.

În data de 13 aprilie, ora 16:00, este programat "Deserturi cu dragoste" ("Baked with a Kiss", 2022), unde magia și deserturile delicioase se îmbină într-o poveste de dragoste neașteptată între Peyton Hilliard (Ansley Gordon) și Archer Brooks (Jonathan Stoddard), cu un fond de patiserie și evenimente speciale.

Pe 14 aprilie, de la ora 16:00, urmează "Dragostea în joc" ("Hearts in the Game", 2023), în care Hazel Miller (Erin Cahill) trebuie să navigheze printr-o situație complicată cu fostul ei iubit, Diego Vasquez (Marco Grazzini), într-un efort de a-i îmbunătăți imaginea publică.

Pe 20 aprilie, ora 16:00, "Potrivirea perfectă" ("One Perfect Match", 2023) aduce în prim-plan povestea pețitoarei Lucy Marks (Merritt Patterson) și a clientului său, Finn Grayson (Joshua Sasse), într-o încurcătură profesională și personală deopotrivă.

"Dragoste la podgorie" - Imagine remisă în comunicat de către Diva pentru publicare pe HD Satelit România

Și, în final, pe 28 aprilie, la ora 16:00, "Dragoste la podgorie" ("Romance at the Vineyard", 2023) explorează eforturile Allee Balzerini (Susie Abromeit) de a salva podgoria familiei, cu ajutor neașteptat din partea lui Ethan Blake (Tim Ross), care ascunde un secret semnificativ.

Promoționalul video în limba română poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „"Festivalul de iubire al primăverii", o nouă serie de filme romantice la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile