luni, 8 aprilie 2024

Filme Star Trek și seriale precum NCSI, FBI sau Recrutul, la AXN în aprilie

Luna aprilie la AXN va fi marcată de difuzarea unor noi episoade din serialele de succes precum "FBI: Biroul Federal de Investigații", "NCIS Hawaii", "CSI: Vegas", "Recrutul" și "Recrutul: Agent Special". Aceste cinci seriale, care au un format de dramă procedurală, sunt gata să revină pe ecranele telespectatorilor, implicându-i în misiuni dificile și eforturi de dejucare a planurilor unor infractori, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Chris Pine în seria Star Trek - Imagine remisă în comunicat de presă de către AXN pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Weekendurile, de asemenea, se vor transforma în adevărate maratoane de filme, ocazie cu care cinefilii se vor putea delecta cu opere cinematografice în care apare renumitul actor american Chris Pine. Acesta este recunoscut pentru rolurile sale din seria "Star Trek" (Dincolo de Infinit și În întuneric), unde îl interpretează pe celebrul Căpitan James T. Kirk, și din filmul "Jack Ryan: Agentul din Umbră". 

Filmele science-fiction și thriller vor ocupa programul serilor de weekend din perioada 19-21 aprilie. Imaginați-vă următorul scenariu: pe durata unui zbor, o femeie își dezvăluie cele mai personale secrete unui necunoscut așezat lângă ea, doar pentru a descoperi ulterior că acesta este noul ei șef. Această intrigantă narațiune este prezentată în filmul "Poți să păstrezi un secret?", care va rula vineri, la ora 21:00. Ziua de sâmbătă aduce pe ecrane lupta eroică a Țestoaselor Ninja împotriva maleficilor din New York, programată la aceeași oră, iar duminica transportă publicul într-un viitor post-apocaliptic prin "Expresul Zăpezii", unde Pământul este cuprins de o nouă eră glaciară. 

În ultimul weekend al lunii aprilie, între 26 și 28, vor fi difuzate filme fantastice, printre care "Dincolo de Realitate", "Cei ce Veghează" și "Cronicile Casterilor: A 16-a Lună". Aceste proiecții, programate tot de la ora 21:00, sunt destinate iubitorilor de aventuri supranaturale și povești fantastice, oferind o escapadă captivantă în universuri mirifice.

Pentru pasionații de seriale de tip procedural drama, "FBI: Biroul Federal de Investigații" își va continua difuzarea noilor episoade din primul sezon în fiecare luni seara, începând cu ora 21:00. Serialul urmărește activitatea unei echipe de agenți federali, specializați în combaterea criminalității pentru a asigura securitatea națională a Statelor Unite. În mod exclusiv, telespectatorii din România pot urmări continuarea aventurilor lui John Nolan în serialul "Recrutul", difuzat în fiecare joi seara de la ora 21:00. Nolan, interpretat de Nathan Fillion, este un bărbat în vârstă de 40 de ani care decide să-și schimbe radical viața înrolându-se în Academia de Poliție din Los Angeles, cu scopul de a deveni ofițer.

Noua serie "Recrutul: Agent Special" și spin-off-ul "The Rookie", se concentrează pe activitatea Simonei Clark, cea mai în vârstă recrută din Academia FBI, și sunt programate pentru difuzare joia, de la ora 22:00. "CSI: Vegas", care reprezintă continuarea cunoscutului "CSI: Crime Scene Investigation", a fost reînnoit pentru al doilea și al treilea sezon, urmând a fi difuzat lunea, de la ora 22:00. De asemenea, insula paradisiacă Hawaii devine scena investigațiilor în "NCIS: Hawaii", care se difuzează miercurea, de la ora 22:00.

Alte seri speciale includ marți, de la ora 21:00, când fanii lui Seeley Booth și Temperance Brennan pot urmări noi episoade din "Cititorii de Oase", în timp ce weekendurile între 12 și 14 aprilie sunt dedicate filmelor cu Chris Pine. În ultimele weekenduri ale lunii aprilie, telespectatorii sunt invitați să exploreze lumi fantastice prin filmele programate pentru difuzare.

AXN este o platformă de televiziune axată pe difuzarea de filme și seriale, parte a Antenna Group, una dintre cele mai mari organizații media și de divertisment, operând în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est. Cu un portofoliu de 21 de canale TV plătite și servicii la cerere, în România AXN include canalele AXN, AXN Black, AXN White și AXN Spin, bucurându-se de aprecierea a aproximativ 24 de milioane de abonați la nivel regional. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe site-ul www.axn.ro.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme Star Trek și seriale precum NCSI, FBI sau Recrutul, la AXN în aprilie ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile