joi, 11 aprilie 2024

Google oferă sprijin și finanțare organizațiilor pentru cursuri în domeniul inteligenței artificiale

Google.org, divizia filantropică a Google, în parteneriat cu Centre for Public Impact, a anunțat lansarea în România a programului „AI Opportunity Fund for Europe”, anunță Google printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Adresa web Google România - Imagine decorativă realizată de HD Satelit

Acesta oferă suport și finanțare pentru organizațiile interesate să organizeze cursuri de formare în inteligența artificială. Scopul programilui este de a facilita adaptarea forței de muncă la transformările aduse de adoptarea tehnologiilor AI.

Până la 200 de organizații alese vor beneficia de cursuri în limba română despre conceptele de bază ale AI, create de Google și colaboratorii săi, incluzând ghidare detaliată și suport complet. Organizațiile selectate vor primi și asistență financiară, cu un buget total de 300.000 de euro destinat granturilor și instruirii în România. Programul este destinat organizațiilor non-profit, altor entități civile, municipalităților și asociațiilor profesionale.

Înscrierile pentru programul „AI Opportunity Fund for Europe” de la Google.org sunt deschise aici. Aplicațiile pot fi depuse până pe 28 iunie 2024. Procesul de selecție va include analiza cererilor și interviuri cu organizațiile candidate în trimestrul al treilea al anului 2024, urmând ca în ultimul trimestru să fie anunțate entitățile acceptate. Cursurile vor începe în prima parte a anului 2025.


Niciun comentariu despre subiectul „Google oferă sprijin și finanțare organizațiilor pentru cursuri în domeniul inteligenței artificiale”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile