vineri, 26 aprilie 2024

„Odată ca niciodată… Obiectele” este premiera lunii mai, la Minimax

Un serial animat care îmbină tot felul de informații științifice fascinante cu mult umor și creativitate, debutează la Minimax pe 1 mai, de la ora 16:30. Episoadele vor fi difuzate zilnic, spre deliciul celor mici, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

 „Odată ca niciodată… Obiectele” - Imagine remisa in comunicat de către Minimax pentru publicare pe HD Satelit România

De ce unii oameni consideră cartea un obiect periculos? Cine a creat lingura? Și pentru a răspunde la ce nevoie? Cum a evoluat calculatorul și de ce? În ce an a fost folosit primul skateboard? A revoluționat tableta de ciocolată societatea? Aceste întrebări fascinante și multe-multe altele își vor găsi răspunsuri în episoadele serialului „Odată ca niciodată... Obiectele”. 

Toate obiectele, chiar și cele de zi cu zi, au o poveste fascinantă și demnă de spus. O mulțime de lucruri au avut un impact major în istorie și în lume, aducându-ne ceva mai aproape de viața pe care o trăim azi. 

Personajul simpatic Maestro, alături de alte personaje fermecătoare cu care se întâlnește, sunt cei care le vor spune celor mici toate aceste povești interesante – și o vor face în timp ce-i vor distra. În spatele oricărei perechi de ochelari, a unei radiere sau a unei biciclete, stau zece mii de ani de istorie, anecdote, știință și design! Fiecare obiect este o ocazie de a vizita diferite științe – Istorie, Geografie, Fizică, Științe Naturale, Filosofie și de a descoperi cum au jucat un rol în istoria noastră, a tuturor.

„Odată ca niciodată… Obiectele” are capacitatea de le arăta celor mici lumea cu ochi noi și de a le schimba perspectiva legată de mediul înconjurător, dar și a le stârni curiozitatea și a o menține proaspătă. Iar elementele de umor și distracție le vor demonstra cât de plăcut poate fi învățatul. Fiecare episod conține în jur de 10 elemente de informație pedagogică și de trei ori mai multe glume. 

Informațiile sunt mereu adaptate copiilor și nivelului lor de înțelegere. Vocabularul utilizat este susținut de elemente vizuale și simplu de asimilat de către cei mici. Fiecare episod începe cu o prezentare a obiectului, apoi Maestro îi duce pe telespectatori într-o călătorie în spațiu, timp și domenii de cunoaștere, unde se vor întâlni cu porci vorbitori, cu jucători de fotbal faraoni, regi miopi în căutare de ochelari și calculatoare gigantice care vor să controleze Universul!

Învățare și distracție, cele două elemente esențiale ale unui nou show animat de neratat, în luna mai, la Minimax! 


Un comentariu despre subiectul „ „Odată ca niciodată… Obiectele” este premiera lunii mai, la Minimax”:
Anonim

Interesant serial.IMI DORESC SĂ REVĂD ŞI SERIALUL L'explorateurs chiar dacă e mai vechi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile