vineri, 5 aprilie 2024

Primul sezon din „The Walking Dead: Daryl Dixon”, la AMC din 8 aprilie 2024. Filmările pentru sezonul al doilea au fost finalizate.

„The Walking Dead: Daryl Dixon”, un serial din universul The Walking Dead, va avea premiera pe AMC România în luna aprilie. Daryl Dixon, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, își va trăi propriile aventuri în acest serial ce debutează pe AMC pe 8 aprilie, de la ora 22:00. Serialul va include șase episoade, difuzate în fiecare luni seara, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„The Walking Dead: Daryl Dixon” - Imagine remisă în comunicat de către AMC România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Daryl Dixon, interpretat de carismaticul Norman Reedus, explorează Franța în această producție AMC. Personajul se trezește pe coasta franceză – locul cunoscut pentru originea virusului letal care a declanșat apocalipsa zombi – fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Călătoria sa este o căutare de răspunsuri. Aflat departe de casă, se confruntă cu trecutul său tumultuos și noi adversari, având ca misiune principală protejarea unui băiețel special, a cărui origine a devenit o legendă și un punct de interes pentru diverse grupuri din întreaga Franța.

Printre membrii distribuției se numără și actori francezi de excepție, care aduc la viață personaje captivante și diverse. Clémence Poésy, cunoscută pentru rolul Fleur Delacour din seria „Harry Potter”, o interpretează pe Isabelle Carriere, o călugăriță tenace, membră a unui grup religios avangardist. Louis Puech Scigliuzzi joacă rolul lui Laurent, băiețelul misterios și inteligent, văzut de grupul religios ca fiind alesul care va salva umanitatea de zombi. O altă facțiune importantă din serial este Pouvoir des Vivants (Puterea celor Vii), o grupare paramilitară franceză, condusă de Marion Genet (interpretată de Anne Charrier), care include și luptătorul Stephane Codron (Romain Levi).

Filmările pentru serial au avut loc în Paris, în 2022. 

„The Walking Dead: Daryl Dixon” - Imagine remisă în comunicat de către AMC România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Al doilea sezon, care va include și un alt personaj iubit de fani, Carol Peletier (Melissa McBride), a fost filmat în diverse locații din Europa. Filmările s-au încheiat în decembrie 2023. O mare parte din motivația lui Daryl în acest nou serial este dorința de a se reuni cu Carol.

Norman Reedus a interpretat rolul lui Daryl timp de 11 ani în „The Walking Dead”. Deși inițial personajul său avea un rol secundar, el a devenit rapid un personaj central, mai ales după plecarea din serial a lui Rick Grimes (Andrew Lincoln). Reedus a menționat în interviuri că povestea din noua producție AMC se concentrează pe conflictul intern al lui Daryl, între dorința de a se întoarce acasă la Carol și legăturile pe care le formează pe parcursul călătoriei sale prin Europa.

Aventurile lui Daryl în Europa vor fi disponibile la AMC lunea, de la ora 22:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Primul sezon din „The Walking Dead: Daryl Dixon”, la AMC din 8 aprilie 2024. Filmările pentru sezonul al doilea au fost finalizate.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile