luni, 1 aprilie 2024

Schimbări în grilele Orange Tv România

Oricine are televizor știe că grilele de canale nu sunt statice; ele se schimbă, se adaptează, evoluează. E un fel de dans continuu între ceea ce oferă operatorii și ceea ce vrem noi, telespectatorii, să vedem. Și, cum se întâmplă de obicei, unele canale vin, altele pleacă. Astfel, recent, Orange România, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații din țară, a efectuat mai multe ajustări în grilele de cablu și prin protocol IP (în grila de satelit nu au fost încă făcute deocamdată ajustări).

Logo Orange România - fotografie realizată de HD Satelit în exteriorul unui magazin

În grilele de cablu ale Orange România au fost adăugate televiziunile Comedy Central HD, TVR Sport HD, Motorvision+ HD, Realitatea Sportiva HD, TeenNick si Kapital TV și au fost eliminate posturile tv Comedy Central SD (varianta Standard Definition), Medika Tv, precum si MTV Live HD. De asemenea, televiziunea Duna a început să fie transmisă la liber (în mod necriptat).

În sistemul de televiziune prin protocol IP au au fost adăugate televiziunile TVR Sport HD, Realitatea Sportivă HD, Comedy Central HD si Film Mania si a fost eliminate televiziunile Nickelodeon HD, MTV Live, MTV 90s, MTV 80s, Melos Tv si Medika TV.

În grilele de satelit ale Orange DTH nu au fost efectuate deocamdată modificări.

Probabil ultimele schimbări făcute de Orange în grilele sale de programe reflectă pur și simplu realitatea fluctuantă a industriei televiziunii cu plată: canale care apar și dispar în funcție de acorduri contractuale, ratinguri și interesele telespectatorilor sau operatorilor. Sau pur si simplu pentru a înlocui o versiune SD cu una HD...

Fie că suntem fani ai sportului, ai serialelor de comedie sau pur și simplu căutăm ceva nou de urmărit, aceste ajustări ne pot afecta în moduri diferite. Pentru unii, poate însemna găsirea unui nou canal favorit; pentru alții, dispariția din grila a unei televiziuni pe care o viziona. 

Într-un peisaj media în continuă schimbare, singura constantă pare să fie schimbarea însăși...


3 comentarii despre subiectul „Schimbări în grilele Orange Tv România”:
Anonim

nu interesează pe nici un operator de preferinţele abonaţilor, eu de mult am renunţat la tembelizor la mine în cameră, am rămas doar cu internetul.

Anonim

si internetul e un fel de tembel-net asa ca ce e geam ce e fereastra

Anonim

Televiziunea sau internetul nu înseamnă mod obligatoriu un nivel scăzut de cultură. Ceea ce contează mai mult este modul în care sunt utilizate aceste mijloace.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile