marți, 21 mai 2024

AntenaPLAY va difuza finala play-off-ului de promovare în Premier League

Leeds și Southampton se vor întâlni în finala play-off-ului de promovare în Premier League, eveniment ce va avea loc duminică, la ora 17:00, pe stadionul Wembley. Meciul, care va fi disponibil pe AntenaPLAY, va determina a treia echipă promovată în acest sezon, după Leicester și Ipswich Town.

Leeds și Southampton la AntenaPlay - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit Romania

Ambele echipe au ajuns în finală după ce au câștigat semifinalele tur-retur difuzate pe AntenaPLAY. Leeds a eliminat pe Norwich cu un scor total de 4-0, în timp ce Southampton a învins echipa West Brom cu 3-1. În istoria confruntărilor directe, Leeds a câștigat de 48 de ori, Southampton de 30 de ori, și 22 de meciuri s-au terminat la egalitate. În acest sezon, Southampton a câștigat ambele partide, cu scorurile 2-1 și 3-1.

Leeds United are trei titluri naționale și a jucat o finală de Cupa Campionilor Europeni, pierdută în fața lui Bayern Munchen în 1975. Clubul, cu o istorie de 104 ani, are jucători precum Pascal Struijk și Illan Meslier, evaluati la 18 milioane de euro fiecare, contribuind la o valoare totală a echipei de 205 milioane de euro. Southampton, fondată acum 138 de ani și câștigătoare a unei Cupe a Angliei în 1976, are o valoare de piață a lotului de 189 milioane de euro, cu jucători precum Taylor Harwood-Bellis și Kyle Walker-Peters printre cei mai valoroși.

Finala este considerată un meci crucial, având o miză financiară de 100 de milioane de lire sterline pentru câștigător, cu potențiale venituri de până la 300 de milioane de lire sterline în primii trei ani de la promovare, dacă echipa se menține în Premier League.

AntenaPLAY difuzează, de asemenea, alte evenimente sportive importante în luna mai, cum ar fi Finala Cupei Franței și Liga Campionilor Asiei, precum și competiții de Formula 1 și alte sporturi motorizate, accesibile prin abonamente variate pe platforma AntenaPLAY, disponibilă pe diverse dispozitive electronice.


Niciun comentariu despre subiectul „AntenaPLAY va difuza finala play-off-ului de promovare în Premier League”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile