marți, 28 mai 2024

Prezentatorii emisiunii "Splash! Vedete la apă" pentru noul sezon de la Antena 1

Noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă" va avea premiera în curând pe Antena 1. Gazdele acestui sezon sunt Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu. Cei trei prezentatori sunt pregătiți să aducă în fața telespectatorilor atmosfera din cadrul emisiunii, în care peste 60 de vedete din diverse domenii ale showbizului românesc vor participa pentru a-și depăși limitele, se anunță într-un comunicat remis de către Antena Tv Group către HD Satelit România.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu - imagine remisa in comunicat de către Antena Tv Group pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit România

Anamaria Ionescu a dezvăluit că a fost încântată și provocată de propunerea de a se alătura echipei de prezentare. Ea a menționat că, după experiența de la "Power Couple", unde și-a învins teama de apă, se simte pregătită pentru această nouă provocare. Anamaria Ionescu a subliniat că își dorește să continue pe drumul divertismentului în televiziune, considerând că acesta i se potrivește cel mai bine în prezent.

Răzvan Fodor și-a exprimat, de asemenea, bucuria de a face parte din acest proiect, alături de mulți oameni curajoși. El a menționat că a avut ocazia să lucreze cu mulți dintre participanți și în alte proiecte din cadrul trustului, anticipând un sezon incitant, plin de provocări și distracție.

Ramona Olaru a transmis entuziasmul său pentru noul sezon, subliniind că acesta va fi plin de energie și spectaculozitate, în special datorită participanților care fac parte din diverse proiecte ale Antena 1. Ea a invitat telespectatorii să se pregătească pentru un conținut diferit, dar cu același nivel de stres pentru concurenți.

Sezonul va include nouă ediții, fiecare având o tematică diferită, și se va încheia cu o finală în care va fi stabilit câștigătorul. În cadrul emisiunii, zeci de personalități vor demonstra rezistența fizică, vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Concurenții, antrenați alături de instructorii lor, se vor pregăti în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care va deveni cel mai mare platou de televiziune din România. În fiecare săptămână, aceștia vor realiza salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 și 10 metri.

Telespectatorii vor putea urmări acest nou sezon "Splash! Vedete la apă" în curând, pe Antena 1 și pe platforma AntenaPLAY, pentru a descoperi care vedete vor realiza cele mai spectaculoase salturi, tematicile fiecărei ediții și cum au făcut față provocărilor.


Un comentariu despre subiectul „Prezentatorii emisiunii "Splash! Vedete la apă" pentru noul sezon de la Antena 1”:
Anonim

Am vazut intr un promo cand incepe Splash:pe 29 si 30 iunie

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile