miercuri, 15 mai 2024

Recomandările TV Paprika pentru luna iunie 2024

Luna iunie 2024 aduce un val de premiere și blocuri tematice captivante pe TV Paprika, canalul dedicat pasionaților de gastronomie. De la bucătăria franțuzească la cea italiană și de la ciocolată la aventuri culinare în Regatul Unit, programele propuse promit să fie deliciul telespectatorilor, anunță televiziunea printr-un material remis către HD Satelit România.

Logo Tv Paprika - Imagine remisă într-un comunicat anterior pentru uz editorial pe HD Satelit România


Iată ce puteți urmări în această lună:


BUCĂTĂRIA DIN GRĂDINĂ

13 mai – de luni până vineri, ora 22:00

Povești fascinante despre grădina de bucătărie, unde ingredientele proaspete și naturale sunt vedetele preparatelor delicioase. Aici, bucătarii își dezvăluie secretele și rețetele care transformă fiecare masă într-un adevărat festin.


French Gourmet with Justine Schofield

Premiera: 10 iunie, ora 20:30

Renumita bucătăreasă Justine Schofield ne invită într-o călătorie culinară prin sudul Franței. Seria, compusă din opt episoade a câte 30 de minute fiecare, explorează aromele intense ale bucătăriei franceze. Justine ne poartă prin canalele magice din Burgundia, dezvăluind esența agriculturii locale, preparate deosebite și restaurante fermecătoare.


Hairy Bikers Go West

Premiera: 10 iunie, ora 23:00

Motocicliștii Dave Myers și Si King pornesc într-o nouă aventură culinară de-a lungul coastei vestice a Regatului Unit. În cele șapte episoade a câte 60 de minute fiecare, duo-ul explorează zone pline de comori culinare, bucătari inventivi și fermieri îndrăzneți. Si și Dave aduc la viață povești fascinante despre mâncăruri tradiționale și inovatoare din vestul Angliei.


The Chocolate Queen - Sezonul 4

Premiera: 14 iunie, ora 21:30

Kirsten Tibballs, cunoscută ca Regina Ciocolatei, revine pe ecrane. În cele opt episoade a câte 30 de minute fiecare, Tibballs, un ciocolatier și cofetar renumit, ne prezintă trucuri inovatoare care transformă copturile simple în capodopere. Cu rețetele ei simple și minunate, Kirsten demonstrează de ce ciocolata este considerată cheia fericirii.


Silvia's Italian Masterclass

Premiera: 27 iunie, ora 21:00

Silvia ne oferă detalii intime din bucătăria italiană într-o serie de 10 episoade a câte 30 de minute fiecare. Silvia împărtășește secretele și lecțiile învățate de-a lungul anilor, invitându-ne să surprindem frumusețea și simplitatea bucătăriei italiene. Fiecare episod este o incursiune în arta culinară italiană, de la paste proaspete la deserturi delicioase.


Luna iunie pe TV Paprika promite o varietate de experiențe culinare de neuitat. Fie că sunteți pasionați de bucătăria franceză, italiană sau de arta preparării ciocolatei, grila de programe din această lună aduce ceva special pentru fiecare. Pregătiți-vă să fiți inspirați și să descoperiți noi rețete și tehnici culinare alături de bucătari talentați și aventurieri gastronomici.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările TV Paprika pentru luna iunie 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile