marți, 11 iunie 2024

Filmele thriller din iulie la DIVA

În a doua lună a verii, DIVA a pregătit telespectatorilor o nouă serie thriller, programată în serile de joi și vineri, din 4 iulie. 

„Casa bântuită” - Imagine remisă în comunicat de către DIVA pentru publicare pe HD Satelit România


Poveștile difuzate pe micul ecran sunt axate pe bărbați seducători și femei care își iau viețile în propriile mâini. Aviz pasionaților de thrillere: această porție de povești Tv include 8 premiere și va continua și în august, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

„Căpitanul Marleau”, sezonul 8 („Capitaine Marleau”, 2024)

Din 8 iulie, în fiecare luni, de la ora 20:00

Aventurile Căpitanului Marleau (Corinne Masiero) continuă la DIVA, din data de 8 iulie: fanii acestei polițiste care amintește de Columbo o reîntâlnesc pe eroină în prima zi din săptămână, de la ora 20:00, în al optulea sezon. În noile episoade, extravaganta polițistă din Jandarmeria Națională are parte de provocări profesionale și personale care o duc din Munții Vosgi, până pe o insulă pitorească. 

Fie că se preface a fi cameristă la un hotel de lux sau că descoperă secrete de familie adânc îngropate, Marleau și căciula ei roșie (o trimitere finuță la Sherlock Holmes) distrează în continuare privitorii, cu personalitatea ei unică, comportamentul imprevizibil și umorul negru de care dă dovadă. Lansat în 2015, serialul „Căpitanul Marleau” este în continuare în producție, în Franța, grație popularității de care se bucură.


Seriale care ajung la final

„Vrăjitoarea cea bună”, sezonul 7 („Good Witch”, 2021) 

Ultimele 2 episoade sunt difuzate vineri, 26 iulie, de la ora 18:00

Început în iunie, la DIVA, serialul „Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, 2015-2021) ajunge la final o lună mai târziu: ultimele două episoade sunt programate vineri, 26 iulie. După 7 serii în care Cassie Nightingale (Catherine Bell) a avut parte de numeroase aventuri pline de magie, echipa din poveste își ia rămas-bun de la fani cu un final care lasă ușa deschisă pentru un potențial film sau serial spin-off. Bailee Madison, care a jucat-o pe fiica lui Cassie (Grace) în primele 5 sezoane și a mai apărut în al treilea episod din ultima serie, a fost și ea prezentă simbolic în ultimul episod. 

„Durere și vindecare”, sezonul 3 („Nurses”/„Enfermeras”, 2022) 

Ultimele 2 episoade sunt difuzate vineri, 19 iulie, de la ora 15:50

Sezonul 3 din „Durere și vindecare” ajunge la final, la DIVA, pe 19 iulie. Ce vedem în ultimele episoade ale telenovelei columbiene în centrul căreia stă povestea asistentei-șefe María Clara González, care este interpretată de actrița Diana Hoyos? Spitalul Universitar Santa Rosa trece printr-o criză de management al pacienților, care așteaptă mult prea mult timp să fie preluați de un specialist, Eva ia o decizie drastică, Lina este dispusă să facă imposibilul pentru a-l salva pe Byron (chiar dacă el are alte planuri).


Niciun comentariu despre subiectul „Filmele thriller din iulie la DIVA”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile