miercuri, 26 iunie 2024

Serialul "The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol", difuzat de AMC România în paralel cu premiera americană

După premiera din primăvară a primului sezon din Daryl Dixon, fanii nu vor trebui să aștepte prea mult pentru a se reîntâlni cu personajele lor preferate. The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol, cu Norman Reedus și Melissa McBride, va debuta - în premieră mondială - în Ungaria, România, Cehia, Bulgaria și Slovenia, simultan cu premiera americană, pe AMC. În plus, primul sezon al serialului Tales of the Walking Dead va fi difuzat tot pe acest post tv.

The Walking Dead: Daryl Dixon - Imagine remisă în comunicat de către AMC Networks International pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Noul sezon continuă de unde a rămas The Walking Dead: Daryl Dixon, urmărind personajele preferate ale fanilor Daryl Dixon (Reedus) și Carol Peletier (McBride). Ea luptă pentru a-și găsi prietenul, iar el se luptă cu decizia sa de a rămâne în Franța, provocând tensiuni în Cuib. În plus, mișcarea lui Genet (Anne Charrier) ia amploare, punându-l pe Pouvoir pe un curs de coliziune cu Uniunea Speranței în lupta pentru viitorul Franței.

Fanii din România vor putea urmări primul episod din cel de-al doilea sezon de șase episoade pe AMC pe 30 septembrie 2024 la 04:00 în limba originală și pe 30 septembrie 2024 la 22:00 cu dublaj/subtitrare. Book of Carol nu este singurul spinoff TWD care va ajunge la telespectatorii AMC la sfârșitul verii, deoarece aceștia vor putea urmări și episoadele din Tales of the Walking Dead începând cu 19 august. Primul sezon al serialului va spune șase povești separate cu personaje, atât noi cât și cunoscute anterior, din universul The Walking Dead.

The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol îi are în distribuție pe Reedus, McBride, Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Charrier, Romain Levi și Eriq Ebouaney și este produs de showrunnerii David Zabel, Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman și Steve Squillante.


Logo AMC Networks International - Imagine remisă în comunicat de către AMCNI pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit Romania


Premiera:

The Walking Dead: Daryl Dixon – Book of Carol 30 Septembrie 2024, de la ora 04:00 și în reluare, de la ora 22:00.   

Tales of the Walking Dead - 19 August 2024, de la ora 22:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol", difuzat de AMC România în paralel cu premiera americană”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile