joi, 6 iunie 2024

Serialul italian "Flowers Over the Inferno", la AntenaPLAY

Serialul italian "Flowers Over the Inferno" („Flori deasupra infernului”), o dramă polițistă de succes, ce a atins o cotă de piață de 25% în timpul difuzării pe RAI 1, este acum disponibil pe AntenaPLAY. Primul episod a fost lansat sâmbătă, 1 iunie, anunță Antena Tv Group într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Flowers Over the Inferno", la AntenaPLAY - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Inspirat din seria de patru romane a scriitoarei Ilaria Tuti, primul sezon adaptează prima carte, urmărind-o pe comisarul Teresa Battaglia în încercarea ei de a prinde un justițiar care proteja copiii neajutorați. Între timp, Teresa se confruntă cu un diagnostic de Alzheimer.

Produs de Publispei, una dintre cele mai vechi case de producție independente din Italia, cunoscută pentru seriale precum "Un Medico in Famiglia" și "I Cesaroni", „Flori deasupra infernului” a debutat pe RAI 1 cu o cotă de audiență de 25,49%, menținându-se la 24,96% pe parcursul difuzării. Pe AntenaPLAY, serialul a început pe 1 iunie, cu episoade noi difuzate în fiecare sâmbătă.

Sezonul doi, bazat pe a doua carte din serie, „Sleeping Nymph”, va avea premiera în această toamnă și va fi disponibil și pe AntenaPLAY.

Povestea serialului "Flowers Over the Inferno"

În Alpii italieni, comisarul Teresa Battaglia, o detectivă cu o vastă experiență și un instinct puternic, refuză să lase vârsta și problemele de sănătate să o oprească din prinderea unui infractor. După aproape patruzeci de ani de muncă asiduă pentru a câștiga respectul colegilor, în special al bărbaților din poliție, Teresa este chemată să investigheze într-un oraș de munte. Ea este însoțită de un tânăr inspector, de care nu este sigură că poate avea încredere.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul italian "Flowers Over the Inferno", la AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile