joi, 27 iunie 2024

Sezonul 8 al serialului Căpitanul Marleau are premiera la DIVA în luna iulie

Televiziunea DIVA a anunțat data premierei celui de-al optulea sezon al serialului de investigații polițiste franceze, “Căpitanul Marleau”. Din 8 iulie fanii se vor putea bucura de patru episoade palpitante noi, difuzate în serile de luni, de la ora 20:00. În acest sezon Corinne Masiero (Louise Wimmer, Rust and Bone) revine în rolul detectivului excentric, anunta televiziunea DIVA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Sezonul 8 al serialului Căpitanul Marleau - Imagine remisa in comunicat de către DIVA pentur publicare pe HD Satelit Romania

Sezonul 8 din Capitaine Marleau include următoarele 4 episoade:

1. 8 iulie, ora 20:00 – Căpitanul Marleau: Erou fără voie. Dar de ce a decis să se implice în afacere după ce a stat departe de acest loc atât de mult? Cu cât Marleau investighează mai intens, cu atât mai mult se confruntă cu diverse obstacole puse cu grijă în calea ei de Serge și mama lui.

2. 15 iulie, ora 20:00 – Căpitanul Marleau: Grand Hôtel. Grand Hotel, clădirea sa magnifică, grădinile, piscina, personalul atent... și nou-nouța sa cameristă, Véronique Boulet, alias Capitaine Marleau. Jandarmul se infiltrează în prestigioasa instituție pentru o misiune de excepție: să afle cine îl amenință pe Simon Cappa, un om de afaceri destul de dubios. Între personal și oaspeți din toate categoriile sociale, Marleau își dă repede seama că suspecții sunt răspândiți. Cine de la Grand Hotel nu este cine pretinde a fi? Lucrurile devin mai dificile când un corb misterioas încercă să-l ucidă pe Simon Cappa.

3,4. Ultimele două episoade ale sezonului 8 vor fi difuzate pe 22 iulie și 29 iulie, de la ora 20:00.

Sezonul 8 din “Căpitanul Marleau” are premiera la DIVA pe 8 iulie și difuzează episoade în premieră în serile de luni, de la ora 20:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul 8 al serialului Căpitanul Marleau are premiera la DIVA în luna iulie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile