marți, 9 iulie 2024

Castingul de la "Insula Iubirii" se vede exclusiv ȋn AntenaPLAY

Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice, care schimbă destinele multor perechi de îndrăgostiţi. Din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, un nou sezon debutează pe Antena 1 și în AntenaPLAY, anunță Antena Tv Group intr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Insula Iubirii" - Fragment dintr-o imagine remisă într-un comunicat anterior de către Antena Tv Group pentur publicare / uz editorial pe HD Satelit Romania

Cel mai dur test de fidelitate este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte.

Cum au ajuns, însă, toți pe Insula Iubirii? Ce i-a scos în evidență la preselecțiile noului sezon? În AntenaPLAY, fanii celui mai dur test de fidelitate pot urmări exclusiv imagini de la casting și pot afla poveștile tuturor protagoniștilor.

În categoria Insula PLUS, abonații AntenaPLAY pot vedea exact ce s-a întâmplat la casting și cum au ajuns ispitele și concurenții să fie selectați pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii.

Insula Iubirii EXTRA și Insula PLUS aduc clipuri exclusive și nedifuzate la televizor, exclusiv în AntenaPLAY

Începând cu 15 iulie, platforma AntenaPLAY le aduce abonaților nu doar episoade integrale din show-ul lor favorit, ci și imagini pe care aceștia nu au ocazia să le vadă la televizor. În fiecare săptămână, abonații vor avea parte în categoria Insula PLUS de imagini nedifuzate de pe insula fetelor și insula băieților. Ce fac partenerii din cupluri când uită de prezența camerelor și cum se comportă cu adevărat timp de 21 de zile? Gesturile și acțiunile lor pot fi urmărite în Insula PLUS. În completare, în categoria Insula Iubirii EXTRA abonații pot urmări integral Ceremoniile Focului. Reacțiile complete la vederea partenerilor în preajma ispitelor și replicile la cald date de concurenți și concurente în timpul Bonfire-ului vor putea fi analizate în detaliu în Insula EXTRA.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.


Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.


Niciun comentariu despre subiectul „Castingul de la "Insula Iubirii" se vede exclusiv ȋn AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile