sâmbătă, 11 decembrie 2010

10 TV ( 10TV ) , noul post de televiziune RDS-RCS

10 TV ( 10TV ), desi are doar cateva ore de emisie pe zi deocamndata, este noul post de televiziune RDS-RCS.

Radu Moraru a revenit aseară pe micul ecran cu emisiunea “Naşul” la nou-înfiinţatul post 10 TV, care emite de ieri, 10 decembrie.

Postul emite in pachetul Digi Tv de pe Thor, in locul programului Digi Info, pe acelasi transporder.
Lipsit de emoţii şi nerăbdător să intre în noul şi generosul său studio, Radu a făcut cunoştinţă cu publicul său şi şi-a intrat repede în “pâine” cu acelaşi entuziasm, primul invitat fiind Ilie Năstase. În noul decor se evidenţiază o imensă poză de pe Calea Victoriei, bulevard familiar “Naşului” datorită vechiului studio.

Noua echipă tehnică a lui Moraru a fost supervizată minuţios de unul dintre cei mai buni specialişti în domeniu, regizorul Petre Năstase. 10 TV e o investiţie a operatorului de cablu RCS& RDS.


3 comentarii despre subiectul „10 TV ( 10TV ) , noul post de televiziune RDS-RCS”:
dragonlexus

Desi initial am criticat acest post de televiziune, acum are toate laudele mele pentru programul de divertisment din Seara de Craciun ( care ruleaza si acum, cand scriu acest reply ), program care mi se pare cel mai reusit din tot ce am vazut astazi pe la televiziunile din Romania. Divertisment simplu si antrenant, optimism ( fara negatisvimele cu care inceraca sa ne obisnuiasca, in divertisment, in ultimul timp, alte studiouri de televiziune) , melodii alese cu grija , invitati din toate categoriile, unii chiar de marca! Sincer, felicitari ! Daca o veti tine tot asa, veti castiga multi fani pentru televiziunea 10 Tv! Si pentru vizitatorii hdsatelit.blogspot.com , va doresc tuturor Craciun Fericit , sanatate, fericire in suflet si distractie placuta in continuare !

Anonim

La doar două luni de când a început să emită, postul 10TV a luat şi prima amendă de la CNA. Emisiunea lui Radu Moraru, din 27 ianuarie, i-a atras postului o amendă de 10.000 de lei pentru lipsa infomărării corecte şi pentru încălcarea dreptului la propria imagine a lui Constantin Nicolescu (Preşedintele Consiliul Judeţean Argeş).
Vedeti aici: http://www.paginademedia.ro/2011/02/radu-moraru-a-luat-prima-amenda-10-000-de-lei-pentru-10tv/

Anonim

10tv sa inchis la 1 martie 2012

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile