marți, 29 noiembrie 2011

Televiziunea RTV îşi schimbă denumirea în România Tv

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o adresă primită de la societatea Ridzone Computers SRL, care a solicitat Consiliului modificarea denumirii televiziunii RTV în România TV. Potrivit dosarului depus la CNA, sigla televiziunii România TV va fi asemănătoare celei RTV.


Televiziunea de ştiri RTV, controlată de Sebastian Ghiţă, îşi va modifica denumirea în România TV, potrivit unei decizii luate, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului, care a aprobat o solicitarea în acest sens primită de la societatea Ridzone Computers SRL.

Solicitarea a fost aprobată de membrii CNA. "Asta (modificarea denumirii televiziunii, n.r.) va mai rezolva din problemele în litigiu", a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA. El a făcut referire la faptul că marca RTV a fost revendicată atât de societatea Realitatea Media SA, care deţine Realitatea TV, cât şi de Ridzone Computers SRL, care deţine licenţa postului RTV, controlat de Sebastian Ghiţă (fost manager al Realitatea TV).

Mai multe detalii aici: http://www.mediafax.ro/cultura-media/televiziunea-rtv-a-lui-sebastian-ghita-isi-modifica-denumirea-in-romania-tv-cu-aprobarea-cna-9015213/


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea RTV îşi schimbă denumirea în România Tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile