sâmbătă, 14 ianuarie 2012

GSP TV revine la RCS-RDS !

RCS & RDS a anuntat CNA că va retransmite din nou GSP TV si că a primit acum cateva zile aprobarea Consiliului de a introduce GSP TV între televiziunile din pachetul său de programe, probabil pachetul de bază. Nu stim daca va fi introdus initial in pachetele analogice sau digitale de pe cablu ori in pachetele prin satelit. Este posibil de asemenea sa fie introdus GSP in programele RCS RDS simultan atat pe cablu analogic si digital, cat si prin satelit.


Antena TV Group anuntase într-un comunicat de presă din 19 decembrie 2011, că RCS&RDS este obligat printr-o decizie judecatoreasca să reintroducă în grilă sa de programe postul de televiziune, în regim must carry, până la soluţionarea definitivă a dosarului.

Televiziunea GSP TV a fost scoasă din grila de programe a RCS & RDS în data de 21 mai 2011. Eliminarea televiziunii GSP TV din grila RCS&RDS se poate să fi aparut ca urmare a unor conflicte între conducerea RCS - RDS şi cea a grupului Intact, care detine si televiziunea GSP TV.

GSP TV este una dintre televiziunile pe care operatorii de cablu din România trebuie să le retransmită în mod obligatoriu, conform principiului must carry prevăzut în legislaţia audiovizuală. Sursa: http://www.realitatea.net/ rcs-rds-a-informat-cna-ca-va-introduce-in-grila-gsp-tv_902777.html#ixzz1jQn4Iwf6


23 de comentarii despre subiectul „GSP TV revine la RCS-RDS !”:
Anonim

Am dat scanare pe receptor si l-au bagat deja la RCS pe digital !

Ati avut dreptate!

Problema e alta: se vede si se aude mai rau ca pe Youtube !!!!

Calafat Live

Dacă au băgat GSP şi pe Digi ,care este frecvenţa ?

Anonim

Dati o resetare la receiver la setarile de fabrica sau o cautare automata si va aparea si GSP, daca e transmis in zona dvs. la RDS-RCS.

Anonim

locuiesc in spania si am digi prin satelit.noi o sa interceptam gsp tv stie cineva.multumesc

Anonim

Pe digi satelit cand intra gsp-ul?

Anonim

a intrat pe satelit.,dar se vede ca draq...cred ca le bruiaza semnalul,asta ca sa se razbune pe ei ca ia obligat sa reintroduca postul inapoi :))))

Anonim

pe digi satelit nu seva receptiona gsp tv stie cineva

Anonim

sal.odata ce gsp.tv nu este an grila de programe al rcs-rds nu are cum s-a se vada.s-a fiti detepti si fara frica eu va salut.........Mitica

ANTIMITICA

BI NEA MITICA ASTA DE LA COMENTARIUL DE MAI SUS, PAI DEGEABA SPAMMEZI MATALE PE AICI, CA GSP ESTE DEJA REINTRODUS LA RCS, ASA CA MAI BINE TACI MATALE SI NU MAI DEZINFORMA LUMEA PE AICI.

Calafat Live

Deocamndată GSP TV este doar la cei ce au cablu. La cei ce recepţionează prin antene ( DTH), nu este deocamndată ! Trebuie ,cum au spus,să fie şi aici cât mai curând...mai aşteptăm !

Anonim

Stie cineva frecventa pt gsp la digi satelit?

Anonim

BAIATU CARE A-L ATACA PE NEA MITICA MINTE GSP NU ESTE AN GRILA DE PROGRAME A RCS-RDS.S-A FITI DESTEPTI SI FARA FRICA EU VA SALUT..........MITICA

Anonim

Auzi nea Mitica, poate nu o fi in grila aia scrisa ( lista cu programe din pliante etc ), dar este retransmis si eu confirm acest lucru: receptionez in acest moment GSP la RCS. Asa ca ciocu mic.

Alexandru

Ce credibilitatea aveti, domnule Mitica, când dumneavoastra nici gramatical nu ştiţi să scrieţi corect? Vă citez:"BAIATU CARE A-L ATACA PE NEA MITICA MINTE GSP NU ESTE AN GRILA DE PROGRAME A RCS-RDS.S-A FITI DESTEPTI SI FARA FRICA EU VA SALUT..........MITICA"

"BAIATU" = corect era BAIATUL. "A-L"= corect era ÎL. După "MINTE" era necesară o virgulă. "AN GRILA": corect era "ÎN GRILA". "S-A": corect era "SĂ". În plus, nu se scrie cu CAPS LOCK un mesaj în întregime, altfel se consideră că respectivul comentator duce lipsă de netiquette ( dacă nu cunoaşteţi termenul, îl puteţi căuta pe Google ). Revenind ontopic, confirm şi eu ca GSP se recepţionează pe cablu digital la mine în zonă.

kosmyn

pe ce frecventa se receptioneaza GSP TV in reteaua RDS RCS Satelit....am dat scanare si nu mia gasit inca GSPTV-ul....? datimi un raspuns daca stiti

Goos

Pe Digi satelit nu l-au bagat si nici nu cred ca-l vor baga.
Am dat scanare si nici urma de gsp tv.

Anonim

Ba frate cat de greu e de inteles. Pe cablu la RCS-RDS ESTE GSP , pe satelit la RCS-RDS ( aka Digi ) NU ESTE GSP.

Anonim

GSP exista in Bucuresti pe RDS cablu digital si analog de cca 11 zile ; dar calitatea imaginii e f slaba / adica , hai ma ca va transmitem si pe voi asa la misto...Pe digi sat nu este si nu se stie daca si cand . Dar au bagat Giga TV in regim de urgenta si la cererea a 2-3 din p neamt si p victoriei

Anonim

eu sunt in italia si as vrea sa stiu de ce nu se transmite pe digi gsp-ul?

Liviu

nu merge gsp.care este frecventa pe digital?

Liviu

tot eu sunt din Calarasi.

Anonim

hai k vine GSP si la lighean, deocamdata e inghetzat ca toate cele....

Anonim

stie cineva daca acasa gold va fio introdus de rcs rds?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile