joi, 19 ianuarie 2012

HIT Music Channel a fost lansat la RCS-RDS pe cablu si satelit

HIT Music Channel este un nou program de televiziune ce a fost lansat la RCS-RDS pe cablu si probabil si pe satelit. Principala deosebire intre HIT Music Channel si televiziunea Music Channel este publicul tinta.

Targetul noului canal HIT Music Channel este format din telespectatorii cu varsta cuprinsa intre 25-49 de ani si ar putea fi comparat cu cel al VH1. Hituri ca Macarena, Lambada, dar formatii si interpreti celebri ca Dr. Alban, Snap, Whitney Houston, Madonna, Michael Jackson, La Bouche, Corona, DJ Bobo, Ace of Base si multi altii vor face cu siguranta audienţă şi va vor aduce aminte de muzica anilor '90 si de varstele mai tinere ale fiecaruia.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati o scanare la receptorul dvs. digital si noul program de televiziune va aparea in lista dvs. de programe, probabil in locul lui VH1, care a fost mutat putin mai la dreapta in lista de canale. Deocamdata HIT Music Channel se receptioneaza doar daca sunteti abonat la operatorul RCS-RDS .

HIT Music Channel difuzeaza muzica mai veche, de calitate, din anii '70 pana in prezent, deci melodii care au avut succes la vremea lor si nu se prea mai difuzeaza acum decât la unele posturi de radio. La ora actuala, pe posturile de televiziune de muzica romanesti se difuzeaza in general muzica mai noua de 3 ani, iar acest post de nişă va avea cu siguranta telespectatorii sai.

HIT Music Channel va fi un post predominant muzical, spre deosebire de Music Channel care cuprinde si informatii si stiri. Postul va emite de luni pana duminica, 24 de ore din 24.

Desi initial se precizase ca postul va emite in sistem High Definition din primul moment, se pare ca operatorul RCS-RDS a ales sa il difuzeze in sistem SD, iar retransmisia este destul de slaba calitativ, deocamdata eu receptionand acest nou program de televiziune cu destule macroblocuri. Sa speram ca va fi remediata aceasta problema cat mai curand posibil.

Canalul a fost până de curând in probe in ultimul timp, emitand in sistem de teste.

Potrivit dosarului depus la CNA, cheltuielile pentru lansarea HIT Music Channel sunt minime, "avand in vedere existenta postului Music Channel". De asemenea, investitiile in noul post "vor fi atat din fonduri proprii, cat si din vanzarea spatiului de publicitate", valoarea neta lunara a veniturilor fiind de 21.500 de euro.

In dosarul depus acum ceva timp la CNA se precizea ca noua televiziune HIT Music Channel va emite atat in Romania, cat si in Ungaria, la fel ca si postul Music Channel.

In afara de HIT Music Channel, in Romania functioneaza in prezent mai mult de 10 canale romanesti cu muzica, in afara de posturile care difuzeaza muzica populara, muzica de petrecere si manele, potrivit documentelor de la CNA.

Îi dorim mult succes noului canal de televiziune muzicală şi aşteptăm cu nerăbdare varianta HD.


2 comentarii despre subiectul „HIT Music Channel a fost lansat la RCS-RDS pe cablu si satelit”:
Anonim

e bunicel!

Anonim

Acest canal trebuia sa fie FTA pe Thor/Intelsat ca sa îl vedem si noi ce-i de la focus sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile