duminică, 26 februarie 2012

OTE vinde Hellas Sat ?

Grupul grecesc OTE intenţionează să vândă Hellas Sat în următoarele şase luni şi va lua în considerare si vânzarea altor active, pentru a face mai facilă achitarea împrumuturile ale căror termen de rambursare expiră anul viitor.

Vestea a fost dată de Michael Tsamaz, presedintele companiei, într-o conferinţă în care a făcut precizări despre ultimul set de rezultate ale companiei, fiind citat în presa locală.

Deşi acesta nu a precizat dacă aceste active sunt din Grecia sau externe, ​​e de amintit că OTE a vândut pachetul de 20% din Telekom Srbija in ultima lună.

Compania are de asemenea o prezenţă semnificativă în România, prin Romtelecom, unul dintre cei mai importanti jucatori media din industria de televiziune din ţara noastră.

În Grecia, OTE a lansat un serviciu DTH in octombrie anul trecut pentru a implementa prin acesta oferta de tv prin protocol IP. Ambele funcţionează sub marca TV OTE.

Satelitul Hellas Sat 2 este situat la 39 de grade Est şi a fost pus în funcţiune in 2003. Pe acest satelit sunt transmise codat si programele HD si SD ale Dolce TV, dar si televiziuni necodate ( FTA ) precum Etno TV si Taraf Tv.

De asemenea, pe Hellas Sat 2 este transmis si binecunoscutul pachet al vecinilor nostri bulgari, Bulsatcom. Sursa: http://www.broadbandtvnews.com/2012/02/24/ote-prepares-to-sell/


Un comentariu despre subiectul „OTE vinde Hellas Sat ?”:
Anonim

nu mai este rentabil ??

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile