sâmbătă, 24 martie 2012

CryptoGuard CI Plus CAM - încă un pas impotriva pirateriei tv ?

SMIT, un furnizor de dispozitive CAM, a anuntat integrarea cu succes a sistemului Cryptoguard atât pentru consumator cât şi de uz profesional. SMIT a adăugat CryptoGuard CI Plus CAM în portofoliul său Secure Plus CAM, care suporta tehnologie de securitate îmbunătăţită, împreună cu CI Plus 1.2.
Prin folosirea Secure Plus CAM un operator poate implementa cu usurinta procesul de digitalizare şi paote astfel să dobândească noi abonaţi în cazul în care utilizatorul final deţine deja un orice slot CI, în special iDTV.

Securitatea este pe deplin garantată, la acelaşi nivel ca STB-uri tradiţionale. Utilizatorii finali beneficiază nu numai de economisirea de bani pe care ar fi trebuit să îi plătească pentru un STB suplimentar, de o telecomandă mai puţin prin casă şi de reducerea consumului de energie electrică, dar de asemenea se bucura şi de utilizarea mai "prietenoasă" a pachetelor decodate prin sistemul iDTV & CAM.

CryptoGuard a fost înfiinţată 2007, în Suedia. În prezent există peste 80 de operatori care folosesc CryptoGuard ( ajungând la peste 1,5 milioane de abonaţi TV ). De aintit că este folosit pentru a cripta conţinutul de la foarte mulţi furnizorii importanţi.

CryptoGuard poate fi utilizat pentru sistemele de transmisie DVB-C, DVB-S, DVB-T şi DVB-IP. Siguranţa şi simplitatea sunt cuvintele definitorii ale sistemului şi se spune că astfel card pirateria este imposibilă.


Niciun comentariu despre subiectul „CryptoGuard CI Plus CAM - încă un pas impotriva pirateriei tv ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile