vineri, 23 martie 2012

Anynet+ de la Samsung - o telecomandă pentru mai multe dispozitive

Poate vă place dezordinea. Poate vă place să petreceţi timp căutând telecomenzi care au dispărut între pernele canapelei şi sub dulapuri prăfuite. Poate că nu vă deranjează să vă faceţi provizii de baterii pentru a vă menţine numeroasele telecomenzi în stare de funcţionare. Cu Anynet+ vă puteţi lua rămas bun de la nevoia telecomenzilor de diferite componente.

Mulţumită Anynet+ există o soluţie ingenioasă: o singură telecomandă care funcţionează cu până la o duzină de dispozitive, utilizând cabluri HDMI pentru a le conecta la televizorul dvs. HD. Acest lucru înseamnă mai puţine probleme şi niciun cablu încurcat. Tehnologia HDMI oferă o calitate audio şi video superioară şi o conectare accesibilă.


Puteţi controla un receptor de cablu, un player DVD sau Blu-ray, un sistem Home Theater şi multe altele prin reţeaua Anynet+ – inclusiv dispozitive precum camerele digitale şi camerele video. De reţinut este că toate dispozitivele dvs. trebuie să fie echipate cu tehnologie Anynet+ pentru ca reţeaua să se activeze.

Tehnologia a fost lansată de Samsung în 2007 şi a fost modernizată de atunci. Aparţine exclusiv produselor Samsung.

Cum funcţionează Anynet+ ? Este un sistem de reţea cu cablu. Prin accesarea unui meniu special pe majoritatea modelelor de televizoare Samsung puteţi controla orice dispozitiv conectat utilizând nimic mai mult decât telecomanda Anynet+.

Telecomanda reglează volumul şi imaginea oricărei componente. S-a terminat cu scotocitul după telecomanda DVD-ului, apoi după cea a televizorului şi cu încercările de optimizare a sunetului şi imaginii între cele două dispozitive. De fapt, Anynet+ este atât de inteligent încât în momentul în care introduceţi un disc într-un player DVD sau Blu-ray, tot echipamentul AV conectat la televizorul dvs. şi difuzoarele externe pornesc automat.

Altă caracteristică interesantă este aceea că nu trebuie să aveţi o componentă (precum un player DVD sau Blu-ray) în raza dvs. vizuală pentru a-l face să funcţioneze. De fapt, puteţi ţine tot sistemul Anynet+ într-un dulap şi îl veţi putea controla în continuare. Nu este nevoie să vă aşezaţi la o jumătate de metru de televizor doar pentru a mări volumul.

Anynet+ face toată treaba în locul dvs. Mai multe dispozitive sunt integrate într-un sistem simplu – o locaţie centrală pentru vizionarea filmelor şi fotografiilor acasă. Nu trebuiesc setate reţele derutante sau instalaţii complicate de cabluri. Atingerea unui singur buton porneşte sau opreşte toate dispozitivele sau trece toate dispozitivele în modul „stare de veghe”. Sursa: samsung.com.


Niciun comentariu despre subiectul „Anynet+ de la Samsung - o telecomandă pentru mai multe dispozitive”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile