marți, 13 martie 2012

Cyfrowy Polsat, o companie DTH cu preţul abonamentelor stabile

Vorbind la Wirtualne Media, Dominik Libicki ( presedintele companiei Cyfrowy Polsat ) a spus că serviciile digitale de televiziune în Polonia sunt printre cele mai ieftine din Europa. De exemplu, abonaţii Cyfrowy Polsat plătesc doar 0,24 euro pe zi pentru mai mult de 100 de canale.

Libicki a mai spus că platforma DTH Cyfrowy Polsat nu a marit preţul abonamentelor de cinci ani şi nu exista planuri pentru a face măriri nici în viitor.

Se pare că această politică a unor preţuri stabile a fost benefică, Cyfrowy Polsat înregistrând încasări aproape duble în anul 2011 faţă de anul 2010.

Cu toate acestea, profitul net a fost cu 38% mai mic în anul 2011, criza facându-şi simţită prezenţa. Dar chiar şi aşa, Cyfrowy Polsat a preferat să nu mărească preţurile abonamentelor.

Această politică în favoarea clientului a permis platformei DTH să aibă 3,551,671 de abonaţi la sfârşitul anului 2011, cu 3,4% mai mulţi faţă de sfârşitul anului 2010.

De asemenea, se pare că Cyfrowy Polsat a exclus investiţiile în canale 3D în viitorul apropiat.

Dominik Libicki a mai adăugat că tehnologia 3D este încă în fază incipientă şi este puţin probabil să fie la fel de revoluţionară cum a fost trecerea la televiziunea HD.


Niciun comentariu despre subiectul „Cyfrowy Polsat, o companie DTH cu preţul abonamentelor stabile”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile