joi, 22 martie 2012

Travel Channel International (TCI) a fost vândut către Scripps Networks Interactive

Travel Channel International (TCI) a fost vândut către Scripps Networks Interactive într-o afacere de 65 milioane lire. Consortiul Scripps deţinea deja propriul brand Travel Channel, alături de televiziuni ca HGTV, Food Network, DIY Network and Cooking Channel.

"Scripps Networks Interactive este casă naturală pentru Travel Channel International", a declarat Richard Wolfe, director executiv al TCI. "Combinând resursele Travel Channel International cu cele ale SNI US Travel Channel se va naşte un nou brand la nivel mondial, cu puternice efecte în programele şi publicitatea difuzată."

"Aşteptăm cu nerăbdare să integrăm Travel Channel International in portofoliul Scripps Networks Interactive", a adăugat Kenneth Lowe, presedinte si director executiv al Scripps Networks Interactive. "TCI aduce o valoare unică în consolidarea brand-ului nostru în piaţa mondială mass-media."

Travel Channel International este disponibil în 20 de versiuni lingvistice diferite din Europa, Africa, Orientul Mijlociu şi Asia de Sud. Travel Channel e cel mai cunoscut canal de călătorie, emiţând 24 de ore pe zi în toată Europa, în Orientul Mijlociu, în Africa şi în zona pacifică a Asiei..

Compania produce si comandă programe de călătorie şi turism originale, distribuite şi difuzate în 91 de ţări.

Lansat în 1994, TCI foloseşte 20 de feeduri de satelit pentru a ajunge la peste 700 de operatori care transmit pe cablu, prin satelit sau în sistem tv prin protocol IP.

Travel Channel oferă sfaturi practice pentru alegerea şi planificarea vacanţelor reale, dar le permite telespectatorilor şi să se relaxeze, urmărind de la distanţă experienţe din locuri fascinante, în compania prezentatorilor dedicaţi din toată lumea.


Niciun comentariu despre subiectul „Travel Channel International (TCI) a fost vândut către Scripps Networks Interactive”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile