miercuri, 18 aprilie 2012

Televiziunile care vor transmite Champions League în România

UEFA a anunţat ieri cine a obţinut drepturile TV pentru următoarele trei sezoane (2012-2015) în România pentru transmisia meciurilor din Liga Campionilor. Dolce Sport şi Digi Sport sunt posturile care vor transmite meciurile de marţi şi miercuri, cu excepţia primei opţiuni din ziua de marţi, care va fi transmisă de un post free-to-air ( TVR). În cazul în care există o echipă din România calificată, regula nu se aplica şi în ziua de miercuri, când toate opţiunile sunt la Romtelecom şi la RCS&RDS.


Cele două reţele au obţinut drepturile şi pentru internet şi platformele mobile.

Câştigarea acestor drepturi de către cele două companii se va concretiza în difuzarea competiţiei atât pe Dolce Sport, cât şi pe Digi Sport, ceea ce va permite unui număr mai mare de clienţi pasionaţi de sport să poată urmări meciurile celei mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa.

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor fie în direct, fie în reluare, precum şi rezumatele din serile de marţi si miercuri, ca şi magazinul săptămânal UEFA Champions League.

"Meciurile sunt produse HD. În serile în care există mai multe meciuri la aceeaşi oră, bineînţeles că acestea vor fi programate atât pe canalul HD, cât şi pe cele SD", au spus oficialii Dolce Sport, care nu au dorit să facă publică suma pentru care au achiziţionat aceste drepturi. Sursa: prosport.ro .


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunile care vor transmite Champions League în România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile