vineri, 11 mai 2012

Noile oferte Focus Sat

Focus Sat, companie membră a grupului UPC, oferă clienţilor săi servicii de televiziune digitală prin satelit (cunoscută sub numele de Direct-to-Home (DTH)), la standarde înalte de calitate şi la cele mai avantajoase preţuri. Prin intermediul platformei de comunicaţii prin satelit, serviciile de televiziune sunt accesibile pe întreg teritoriul României, reprezentând o alternativă la televiziunea prin cablu, pentru zonele în care aceasta nu este disponibilă.Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România şi şi-a început operaţiunile în noiembrie 2004. În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achiziţionată integral de UPC România, liderul pieţei de comunicaţii prin cablu din ţară.

UPC România face parte din grupul american Liberty Global International, care oferă servicii de televiziune prin cablu si satelit, internet şi telefonie în peste 19 milioane de locuinţe din întreaga lume. Liberty Global International este cel mai mare investitor american în România, cu o investiţie de peste 500 milioane USD.

Focus Sat înseamnă mai mult decât recepţie TV oriunde în ţară:

- semnal de calitate
- televiziune personalizată cu livrare imediată
- cel mai accesibil sistem de plată Contactează distribuitorii autorizaţi şi comandă Focus Sat!

Pachetele Familia, Mozaic, Cinema, Sport şi HD îţi oferă programele tale preferate de ştiri, filme, documentare, sport, muzică, desene animate, evenimente culturale, tehnică, ştiinţă, călătorii, arhitectură, amenajări interioare, natură, istorie!



Pasionaţii de film au noi motive de bucurie! Pachetul Filmbox a fost lansat!Abonează-te la Focus Sat şi poţi opta pentru custodia sau cumpărarea receptorului de satelit precum si pentru oferta speciala HD!
Alege din ofertele speciale pentru clienţii noi Focus Sat, achiziţionand una din cartele verzi de activare contract nou!

Primeşti acces gratuit la Pachetele Familia, Mozaic, Cinema şi Sport din grila Focus Sat timp de 30 zile din momentul conectării!
In cazul in care ai optat pentru oferta speciala HD, primesti acces gratuit la Pachetele Familia, Mozaic, Cinema, Sport si HD din grila Focus Sat timp de 30 de zile din momentul conectarii!
Daca esti deja client Focus Sat, activeaza-ti cartela de reincarcare si poti viziona in continuare tot ce-ti doresti!
Uşor şi rapid, reîncarcă acum Focus Sat prin coduri PIN - la punctele de plată din magazinele de retail sau prin partenerii Focus Sat din toată ţara!
Peste 10.000 puncte de vânzare!
Nu achiziţiona echipamentul de recepţie Focus Sat de la distribuitori neautorizaţi! Singurele firme autorizate sunt cele promovate prin canalele de informare clienţi: website, Info-channel şi Call Center Focus Sat 021-4067220!
Nu plăti reîncărcarea creditului Focus Sat fără a intra în posesia cartelei sau a codului PIN de reîncărcare corespunzător perioadei de timp pentru care ai optat!
În cazul în care optezi pentru rezilierea contractului, te rugăm să predai echipamentul de recepţie uneia dintre firmele autorizate Focus Sat. Nu preda echipamentul de recepţie fără a primi cererea de reziliere cu însemnele Focus Sat!

Sursa si mai multe detalii: http://www.focussat.ro


2 comentarii despre subiectul „Noile oferte Focus Sat”:
Unknown

as vrea sami spuneti de avet instalare pt dablin

Anonim

Dublin, nu Dablin!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile