luni, 28 mai 2012

Sky Go Germania a fost lansat pe iPhone şi iPod Touch

Sky Go Germania a fost lansat pe iPhone şi iPod Touch cu o nouă colecţie de filme şi seriale de la Sky Atlantic.

Compania de top Sky Germania este disponibilă în Germania şi Austria. Acesta oferă clienţilor acces flexibil la sport, filme şi alte programe de televiziune pe iPad, iPhone, iPod touch, Xbox 360 si alte dispozitive care se pot conecta online.


Odată cu extinderea Sky Go pe iPhone şi iPod telespectatorii au acces în premiera la noi sezoane ale unor seriale produse de HBO, cu ar fi Game of Thrones, The Wire, The Sopranos, Entourage sau la filme de succes ca Harry Potter and the Deadly Hallows – Part 2, Hangover 2, Water for Elephants sau The Green Lantern.

Directorul de programe Gary Davey a declarat: "Sky este prima companie de divertisment care prezintă o cuprinzătoare strategie multi-platformă. Cele mai bune seriale şi filme din televiziunile noastre normale sunt acum disponibile pe Sky Go, vizionabile oricând, o veste care va bucura cu siguranţă pe toţi pasionaţii de film sau de seriale.".

Aplicaţia Sky Go iPhone va adăuga, de asemenea, şi mai multe programe de sport: Sky Sport HD 1, Sky Sport HD 2 şi Sky Sport Extra HD vor fi disponibile prin intermediul WiFi şi 3G.


Niciun comentariu despre subiectul „Sky Go Germania a fost lansat pe iPhone şi iPod Touch”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile