marți, 19 iunie 2012

Televiziunea copiilor la TVR

Acum mai mult de două luni TVR am dat startul unui concurs extraordinar în care s-au implicat aproape 2000 de copii din întreaga ţară iar numărul creşte pe zi ce trece. Mai sunt doar câteva zile până când se va spune Stop Joc şi se inchid înscrierile. Sâmbătă pe 23 iunie 2012, concursul TVR se încheie iar torturile voastre sunt prezentate juriului, nu înainte însă de a număra voturile.

Mai aveţi deci timp să participaţi la concurs până sâmbătă 23 iunie 2012, până la ora 12. Nu uitaţi că marele premiu este o excursie incredibilă în lumea magică Disneyland Paris pentru întreaga clasă câştigătoare şi însoţitorii lor. Haideţi, grăbiţi-vă şi strângeţi cât mai multe voturi!


Cu ajutorul vostru, Televiziunea Copiilor a batut toate recordurile în materie de emisiuni pentru copii din România. De-a lungul timpului, echipa ce realizeaza emisiunea a lansat talente ce s-au transformat în vedete si care acum sunt modele pentru cei mici. În fiecare sâmbata dimineata, la ora 10:10 pe TVR1, Ana Maria, Doru si Luca sunt gazdele unui spectacol extraordinar unde muzica, voia buna, dansul si râsetele copioase se îmbina de minune. Mai mult de atât, în fiecare emisiune, un invitat special din lumea showbiz-ului vine alături de copii şi le împărtăşeşte din experienţa sa artistică.

A fost depășit pragul de 2000 de fani pe Facebook, fapt ce demonstrează încă o dată că Televiziunea Copiilor este cea mai iubită emisiune de copii.

Rămâneţi deci alături de Televiziunea Copiilor şi invitaţi-vă prietenii, familia şi colegii să intre în lumea micilor vedete de la TVR1!

Emisiunea Televiziunea Copiilor are si site special, care poate fi accesat dând click aici.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea copiilor la TVR”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile