joi, 11 octombrie 2012

Digi Film 1 si Digi Film 2 in Europa Centrala si de Sud-Est

Consiliului National al Audiovizualului (CNA) a aprobat de curand cu unanimitate de voturi, solicitarea RCS&RDS de a extinde zona de difuzare a televiziunilor Digi Film 1 si Digi Film 2 in Europa Centrala si de Sud-Est, acolo unde compania de telecomunicatii are retele, informeaza Mediafax.

Pachetul de televiziuni de filme Digi Film a fost lansat in vara lui 2011.

In prezent, posturile Digi Film sunt disponibile in regim Pay-TV (cu plata, n.r.), doar in retelele pe care RCS&RDS le are in Romania, arata Mediafax.

RCS&RDS este unul din cei mai importanti operatori din zona, furnizand servicii de telecomunicatii in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia. RCS&RDS mai detine televiziunea de stiri Digi 24 HD, televiziunile de sport Digi Sport si televiziunile de documentare DigiWorld si DigiLife. De asemenea, RCS&RDS este actionar la Music Channel, H!T Music Channel si UTV.


2 comentarii despre subiectul „Digi Film 1 si Digi Film 2 in Europa Centrala si de Sud-Est”:
Anonim

Digi detine asa digi 24,digi sport 1,digi sport 2,digi sport 3,u tv,music Channel,h!t music channel,digi film,digi film premium,digi world,digi life si un viitor digi animal world.si apropo prin 2010 Digi film 1 si digi film 2 sau redenumit in digi film si digi film premium

Anonim

In curand RDS o sa inlocuiasca TVR cu maghiar tv.... De, si-au permis sa scoata posturile Discovery...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile