duminică, 11 noiembrie 2012

Digi 24 HD Craiova

Toamna se apropie de final frumos pentru Digi24, singura televiziune de știri care emite în format full HD și care pregătește lansarea unei noi stații locale, cea de-a cincea, la Craiova.

Asadar, Digi24 Craiova vine ca o noutate pe piața media din Oltenia, cu o tehnologie de ultimă generație, fiind singura televiziune din zonă care emite în format HD.

Digi 24 Craiova este mai mult decât un post local, este un post regional care poate fi vizionat în rețeaua RCS&RDS în județele Dolj, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Olt și Argeș.

Cu șapte jurnale de știri transmise în direct, emisiuni de dezbatere socială și politică, emisiuni dedicate turismului local și toate informațiile pentru petrecerea timpului liber, Digi24 Craiova, televiziunea de știri care va incerca sa cucereasca Oltenia, le aduce telespectatorilor toate informațiile de care au nevoie.

Digi24 Craiova face parte din proiectul ambițios al RCS-RDS de a dezvolta o televiziune de știri altfel, cu infomații corecte și imparțiale.

Cu o echipă formată din 40 de profesioniști, gata oricând să livreze informatia în timp real celor din fața micului ecran, cea de-a cincea stație regională a Digi24 își începe emisia luni, de la ora 19.00, cu un Jurnal de știri prezentat de Ștefania Bătrînca.

Digi24 își continuă deci expansiunea la nivel național cu deschiderea unei noi stații locale, cea de la Craiova, luni, 12 noiembrie, ora 19:00. Cu o grilă de programe care cuprinde știri, emisiuni informative, emisiuni despre piața forței de muncă, emisiuni de tip mini-doc, Digi24 Craiova va fi un post de televiziune regional, care emite șapte zile din șapte.

"Jurnalismul a fost în centrul activităţilor mele încă din liceu. Primul contact cu presa l-am avut în urmă cu şase ani, atunci când mi-am început ucenicia la un ziar local din Craiova. Acolo am scris primele ştiri şi am învăţat că fără informaţie, nu există jurnalism. Am decis să urmez Facultatea de Jurnalism din Craiova şi mi-am continuat drumul în acest domeniu”, a declarat Ștefania Bătrînca pentru digi24.ro.

A intrat în 2010 în televiziune, ca prezentator la postul local TVS. După câteva luni, a făcut o nouă schimbare: TVR Craiova. „Acolo am învăţat pas cu pas ce înseamnă televiziunea şi cât de diferită este de presa scrisă. Odată ce i-am aflat din secrete nu m-am mai putut întoarce la ziaristică”, spune Ștefania.

Ea a acordat site-ului digi24.ro un scurt interviu.

„Suntem convinși că le vom oferi oltenilor cele mai bune știri!”
Vei prezenta primul Jurnal Digi24 Craiova. Ai emoții?

Da, am emoții, dar în același timp sunt încrezătoare în mine și în echipa din care fac parte. Primul Jurnal Digi24 Craiova înseamnă începutul unui proiect important pentru noi toți, în care am investit foarte mult suflet. Sunt emoționată pentru acest început de drum, dar în același timp foarte nerăbdătoare.

Cum e în echipa Digi24 Craiova?

Echipa Digi24 Craiova înseamnă o echipă de oameni profesioniști, care pun accent pe calitate, pe valori. Mă simt bine alături de colegii mei și sunt încrezătoare în forțele noastre. Ne simțim deja ca într-o familie, am avut parte de sprijinul colegilor de la București și al celor din țară și suntem convinși că le vom oferi oltenilor cele mai bune știri.

Ce fel de știri pot vedea telespectatorii la Digi24?

Jurnalele de știri Digi24 Craiova doresc să informeze telespectatorii despre evenimentele care se întâmplă  în orașele lor, despre locuri de muncă și nu numai. Vom prezenta știri cu oameni de succes, evenimente culturale, reportaje. Toate materialele din jurnale vor fi realizate de profesioniști și vor respecta regulie de bază ale jurnalismului, vor fi corecte și echilibrate, imparțiale.

Îți plac drumețiile și să citești...Mai ai timp și pentru asta?

Nu mai am la fel de mult timp liber ca înainte, dar bunica îmi spunea că pentru lucrurile care ne plac cu adevărat ne putem face timp. Oricând am ocazia, plec în excursii sau drumeții. Încă mai am timp să citesc, chiar dacă programul meu este din ce în ce mai aglomerat.

Sursa: http://www.digi24.ro


7 comentarii despre subiectul „Digi 24 HD Craiova”:
Anonim

Chiar sunt cei mai seriosi!?! Faci abonament pentru o grila de programe si peste noapte te trezesti cu programe scoase din grila, gen Discovery (pt. care plateai deja - si pe care ti le pun in pachet special la alti bani) pentru a face loc unor programe gen Digi Life la careeu unul, nu m-am uitat decat 3 minute la lansare. Asta de seriozitate!?! Tot inainte RCS-RDS ... spre faliment.

Anonim

Cui nu-i convine sa schimbe firma de cablu.digi sunt cei mai tari.

Anonim

Vrem sa vedem DIGI 24 CRAIOVA si in Bucuresti ,Multumim.

Anonim

care este frecventa pentru digi 24 craiova ?

Cristi

Probabil frecventa difera de la o zona geografica la alta.
Dati o scanare automata sau o resetare la setarile de fabrica si va gasi Digi24 Craiova si la dvs, daca este deka emisa in reteaua locala de cablu digiral RCS-RDS.

Am inteles ca in anumite zone nu e transmisa HD, nu inteleg de ce.

Anonim

eu am antena - pot sa vizionez digi24 craiova ?

Anonim

Nu e transmis pe satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile