luni, 12 noiembrie 2012

Google Play pe Google Tv

Google a anuntat că începând cu data de 13 noiembrie 2012 Google Play va oferi muzică și filme în Marea Britanie, Germania și Franța.

Serviciul va lansa în viitor în mai multe alte țări din Europa, cum ar fi de exemplu Spania și Italia. Este de așteptat ca Google să adauge alte țări pe lista servicilui său până la sfârșitul lunii decembrie.

Google Play va fi disponibil pe toate televizoarele Google TV. Desi produsele compatibile Google TV reprezinta tehnologie de ultima generatie si din cauza ca sunt relativ noi nu au acaparat inca piata, exista si alte dispozitive compatbile Google Play, cum ar fi Sony NSZ-GS7 Internet Media Player in Marea Britanie. Produsul Sony a fost lansat în Franța și în Germania, in septembrie 2012.

De asemenea, un televizor Google echipat player Blu-ray de la Sony va fi lansat pe aceste piețe la începutul anului viitor.

PS: Nu m-am putut sa ma abtin sa nu va arat ce inseamna o firma adevarata, mai exact locul unde traieste Internetul ! Serverele din Data Center Google parca sunt venite dintr-un film science-fiction din viitor. Priviti cata ordine, curatenie, ergonomie si spirit estetic ! O adevarata placere sa fii angajat la Google!


Niciun comentariu despre subiectul „Google Play pe Google Tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile