luni, 5 noiembrie 2012

Nagra include HTML5 în OpenTV5

NAGRA Kudelski Group a extins parteneriatul cu Cambridge-Ekioh pentru a include si următoarea generație a platformei client de multi-servicii OpenTV.

Prezentat la IBC 2012, noul OpenTV5 combină mediul Multiscreen, multi-dispozitiv si multi-rețea într-o combinație unică. Acesta rulează în parte prin motoarele Scalable Vector Graphics si HTML5 oferite de Ekioh.

"Există o tentație imensă in spatele HTML5", a declarat Stephen Reeder, director comercial Ekioh, "dar încă se lucrează al adaptarea eficientă a sistemului HTML pe dispozitive cu consum de energie electrică redusă, cum ar fi receiverele de satelit sau cablu. Combinația de SVG & HTML5 oferă o experiență de client mult mai rapidă, în același timp fiind capabilă să susțină terțe aplicații bazate pe web. "

 "Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu Ekioh", a declarat Olivier Wellmann, VP de dezvoltare a produselor de la Nagra. "Tehnologia lor îi face un partener ideal în acest mediu unic și exigent. Flexibilitatea adusă de acest parteneriat va fi cheia tehnologică pentru misiunea OpenTV 5 de a livra o platformă sigură și totuși deschisă aplicațiilor diverse. "


Niciun comentariu despre subiectul „Nagra include HTML5 în OpenTV5”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile