vineri, 21 decembrie 2012

BBC Knowledge cu subtitrare în limba română

BBC Knowledge urmeaza sa se lanseze pentru prima data in Romania, prin RCS & RDS, la 1 ianuarie 2013.

BBC Knowledge va fi subtitrat partial in limba română ( cândva in prima jumatate a anului 2013 ) si complet în limba maghiară.

BBC Entertainment s-a lansat deja in Romania, in reteaua RCS-RDS, la 1 Decembrie 2012.

4 decembrie 2012 - BBC Worldwide Channels si RCS & RDS au anuntat un nou parteneriat care va permite difuzarea BBC Knowledge in premiera in Romania, incepand cu data de 1 ianuarie 2013. Tranzactia marcheaza primul pas intr-un plan ambitios de extindere a canalului in tarile din Europa Centrala si de Est pe parcursul anului 2013.

Acordul incheiat cu RCS & RDS, unul dintre principalii operatori de Pay TV in tarile din Europa Centrala si de Est, a inclus lansarea canalului BBC Entertainment in reteaua Digi TV din Romania si Ungaria, din 01.12.2012. Canalele vor fi disponibile pe ambele piete (Romania si Ungaria), ajungand la un numar de 1 milion de abonati in Romania.

Ian McDonough, Vice-Presedinte si Director General al EMEA si BBC Worldwide Channels a comentat: ''Suntem incantati sa incheiem un parteneriat cu RCS & RDS pentru introducerea canalului BBC Knowledge in Romania, in premiera. BBC Knowledge este canalul nostru emblema si insumeaza programe de cea mai inalta calitate si cu o tematica inspirata din viata reala, pe care oamenii o recunosc si o apreciaza la BBC. Europa Centrala si de Est reprezinta o piata dinamica si importanta pentru noi si speram ca aceasta va fi prima din multele alte lansari ale canalului BBC Knowledge in teritoriu, anul viitor. De asemenea suntem multumiti ca acest contract nou ne va permite sa transmitem canalul nostru, BBC Entertainment, catre un numar semnificativ de clienti noi''

Florin Nemes, Coordonator Marketing&PR RCS & RDS spune despre prezența canalelor de televiziune BBC Knowledge si BBC Entertainment in Romania:''Ne bucuram sa aducem BBC Knowledge si BBC Entertainment pentru prima data in Romania si Ungaria, cele mai importante piete pe care activam. Telespectatorii din reteaua Digi TV prezenta in cele doua tari, au ocazia sa urmareasca aceste programe de cunoastere si divertisment alaturi de telespectatori din intreaga lume: Africa de Sud, Asia, Australia, America Latina, Europa. Le oferim in acest fel clientilor nostri, programe de foarte buna calitate, foarte indragite si vizionate pe toate aceste continente. Cu BBC Entertainment si BBC Knowledge, le facem abonatilor Digi o promisiune: aceea ca vor dispune permanent de canale TV continand productii foarte bune, care ii vor provoca continuu sa descopere lumea si ii va mentine deschisi la a o vedea sub noi si noi perspective. Telespectatorii Digi TV vor avea intotdeauna acces la informatii despre noi idei, noi tehnologii si noi modalitati de cunoastere a lumii, prezentate profesionist si in maniera antrenanta''

Canalul BBC Knowledge prezinta cele mai bune programe istorice ale Marii Britanii. Programele includ seria epica Wonders of the Universe in care profesorul Brian Cox exploreaza legatura dintre umanitate si originile universului, emisiunea Crash Course a lui Richard Hammonds ( care il urmeaza indeaproape pe prezentatorul emisiunii, Top Gear realizata in America ) despre cele mai mari utililaje grele si Science Club a realizatoarei Dara o Brian., o coproductie exclusiva pentru BBC Knowledge. Canalul va fi dublat in limba maghiara si cu subtitrare in limba romana in prima jumatate a anului 2013.

Canalul pan-regional BBC Entertainment ofera cele mai bune comedii si drame englezesti ale BBC si ale posturilor independente britanice principale. Programele includ o emisiune noua si exclusiva a lui Alan Carr - Chatty Man, care se difuzeaza doar cu doua saptamani in urma fata de Marea Britarie, drame care au primit diverse nominalizari, precum Sherlock and Luther si comedii apreciate precum Friday Night Dinner si Getting on. Canalul va fi disponbil dupa lansare cu subtitrare totala in limba maghiara si subtitrare in limba romana pentru programele de baza.

BBC Worldwide Limited este principala ramura comerciala si filiala deținuta in totalitate de British Broadcasting Corporation (BBC). Compania are rolul de a exploata valoarea activelor BBC pentru beneficiul platitorului taxei de licenta si de a investi in serviciul public de difuzare de programe de televiziune in schimbul drepturilor acordate. Compania desfasoara activitati in cinci sectoare de baza: Canale, Continut si Producție, Vanzari si Distributie, Produse de consum și marci internationale. In perioada 2011 - 2012, BBC Worldwide a generat profituri globale de 155.000.000 de lire sterline din vanzarile globale in valoare de 1.085.000.000 de lire streline si a inregistrat pentru BBC un profit in valoare de 216.000.000 de lire sterline.


9 comentarii despre subiectul „BBC Knowledge cu subtitrare în limba română”:
Anonim

cum nu este partial tradus,in maghiara,si total in romana?...

Cristi

Citeste mai cu atentie: "BC Knowledge va fi subtitrat partial in limba română ( cândva in prima jumatate a anului 2013 ) si complet în limba maghiară."

Anonim

am citit ma, cu destula atentie,eu ma intrebam de ce nu invers,asta daca intelegi......

Alex

"Mă" anonim, am inteles eu, ai vrut sa scrii: "De ce nu este invers, adică tradus partial in maghiară si total in română?"

Data viitoare sa pui semnele de punctuație corect si sa te exprimi mai inteligibil in limba română, poate te inteleg si altii si nu trebuie traducere.

Referitor la intrebarea ta retorică, e clar ca BBC e interesat mai mult de Ungaria si mai putin de Romania, de aceea nu traduce curand programele, iar cand le va traduce, va traduce doar partial programul in limba română.

lusu62

este 4 ianuarie si acest program nu este in grila.Au redus abonamentul cu 2 lei su taiat 6 programe si au bagat unul si acela subtitrat in maghiara

lusu62

Este ca de obicei teapa de la rds

Alexander

Poate ca il baga, nu e mare scofala sa bage. Daca vor pe fibra optica pot sa transmita si vreo 1000 de canale, e banda destula de transmisie, nu e ca pe satelit. Or fi uitat :)

Anonim

S-a semnat acordul in decembrie .Mai asteptati nitel .

Anonim

Pe cand BBC Knowledge (si altele) in format HD?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile