luni, 10 decembrie 2012

Regina va adresa mesajul de Crăciun în 3D

Dupa aventurile de parasutism ( cu mici trucaje bineinteles ) de Olimpiada de la Londra, alături de "spionul" James Bond, Maiestatea Sa va continua linia de neconformism, desi conservatorismul ar fi o trasatura clasica a supusilor domniei saler. Regina va face urarea de Crăciun în format video 3D.

The Sunday Times a anuntat că BSkyB, companie care este responsabilă pentru producerea tehnica a mesajului din acest an, a înregistrat discursul în format 3D.

În timpul domniei sale, Regina a trăit tranziția de la televiziunea alb-negru la televiziunea color, apoi la televiziunea de înaltă definiție, iar acum la televziunea 3D.

Este corect să spunem că televziunea 3D a fost primita cu mai mic entuziasm de spectatori decat tehnologia HD. Un astfel de gest din partea Reginei insasi ar avea un efect benefic si de lăudat, promovand tehnologia 3D in randul telespectatorilor regatului.

Radiodifuzorul nu primise anul trecut permisiunea de a difuza în 3D nunta Ducelui si Ducesei de Cambridge .

BSkyB a inregistrat mesajul de Crăciun, care în mod tradițional este difuzat în ziua de Crăciun, la ora 15:00, de BBC și ITV.

Anul acesta mesajul va fi pus la și dispoziția altor televiziuni.

Un purtator de cuvant al BSkyB a confirmat că binecunoscuta companie a fost producătoarul mesajului din acest an, dar a refuzat sa comenteze cu privire la formatul inregistrarii.


Niciun comentariu despre subiectul „Regina va adresa mesajul de Crăciun în 3D”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile