luni, 3 decembrie 2012

Tv Online Gratuite România

Desi acest blog este dedicat in general televiziunii emise prin satelit, cablu sau eter, am decis sa cream acest articol care sa ofere o colectie de LINKURI catre paginile OFICIALE ale diverselor televiziuni romanesti care transmit  programele proprii si stream live pe internet, in mod gratuit.

Este foarte utila o astfel de colectie mai ales pentru românii din zone geografic indepartate, care se afla in imposibilitatea tehnică de a receptiona satelitii pe care sunt transmise programele romanesti respective.

Pentru inceput vom adauga o mica serie de televiziuni online gratuite, urmand ca dvs. sa adaugati la comentariile prezentului articol si alte linkuri catre paginile oficiale unde pot fi vizionate alte televiziuni. La majoritatea acestor televiziuni este necesar sa aveti Flash Player instalat ( gratuit ) pentru a le putea viziona ( daca puteti vizona videoclipuri pe Youtube in browserul dvs. de internet, inseamna ca il aveti instalat ).

Singura rugaminte este sa nu postati linkuri catre pagini care retransmit fara drept de autor aceste televiziuni ( cele care folosesc pluginuri gen sopcast de exemplu ), intrucat acestea nu sunt permise pe site-ul nostru, ci doar catre siteurile oficiale ale respectivelor televiziuni.

Acestea fiind spuse, va dorim vizionare placută.


UPDATE: Lista actualizată o găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „Tv Online Gratuite România”:
Unknown

Nu mai pot urmări pro tv

viorel

Unknown, meciurile campionatului european de fotbal nu le poți vedea gratuit online pe Pro Tv HD prin platforma Protv Plus, sunt difuzate doar pe Voyo.

Unknown

Îi normal sa nu poți urmări ceva important pe gratuit, dar dacă te abonezi la. Voyo. Ro poți urmări tot ce vrei

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile