joi, 17 ianuarie 2013

Televiziunea HD cucerește Rusia

Serviciile HD au crescut vertiginos în popularitate în Rusia.

Mizând pe oferta de televiziune in format High Definition, platforma DTH Tricolor TV a atras la serviciul HD peste două treimi dintre abonați .

Citând pe pe Anastasia Sokolovskaya, secretarul de presă al Tricolor TV, acesta are acum un milion de abonati la serviciul HD lansat de abia vara trecută.

Pe de altă parte, IHS Screen Digest a anuntat ca 1,46 milioane de cetateni ruși beneficiază de servicii HD încă de la sfârșitul lunii decembrie 2012, o crestere importantă comparativ cu numarul de 310.000 abonati la serviciile HD, cu un an mai devreme.

Este de așteptat ca numarul abonatilor la pachete High Definition să crească la 4,08 milioane până la sfârșitul acestui an și 7,6 milioane până la sfârșitul anului 2014.

Acest fenomen va transforma Rusia în cea mai mare piață HD din zonă, în mai puțin de doi ani.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea HD cucerește Rusia”:
Unknown

Mda, au început timid cu câteva canale de niche, filme docs, după care abia acum în decembrie marile televiziuni (ca să nu mai zic cele mei mari) - Pervîi și Russia TV au lansat variantele HD - deci un pic cam în delay față de celelalte TV-uri generaliste din EU care emit HD încă din 2007/2008

Anonim

Da, ai dreptate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile