miercuri, 27 februarie 2013

Sistemul de codare Conax are succes

Anul 2012 a fost unul de creștere puternică pentru Conax.

Furnizorul norvegian de solutii de protectie a conținutului media pretinde că a semnat contracte cu 26 de noi operatori de televiziune cu plată și de telecomunicații în cursul ultimului an și că a pătruns pe patru noi piețe noi, care garantează o prezență la un total de 85 de zone geografice.

Operatorul a mai anunțat de asemenea și o creștere a volumului de afaceri de 20% față de anul precedent.

Rezultatele obținute sunt explicate prin noua strategie de brand, dar și prin noile produse ( metode de criptare) și parteneriate.

Conax este o companie de tehnologie de nivel mondial, care oferă acces condiționat si solutii de securitate de conținut pentru televiziunea digitală, deținând certificate ISO 9001 & 27001.

Conax are sediul in Oslo ( Norvegia ) și e reprezentat în Rusia, Germania, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Indonezia, Filipine, Thailanda, China, Singapore, cu operațiuni de suport non-stop global în India.

Conax este parte a Grupului Telenor, care are operațiuni în 11 piețe, 33.000 de angajați, 150 de milioane de abonamente de telefonie mobilă. Este printre cele mai mari operatori de telefonie mobilă din lume.

Între 1986 și 1992 nucleul Conax a fost format ca o echipa a Telenor, in departamentul de cercetare si dezvoltare al aceleiasi firme.

Tehnologia, una dintre primele din lume pentru televiziunea cu plată ce foloseste pentru acces carduri inteligente, a fost folosită pe scară largă din 1992.

În 1994, Telenor Conax a devenit o companie independentă în cadrul grupului Telenor.

Bazată pe 25 de ani de experienta, Contego Conax oferă astăzi soluții de acces condiționat pentru furnizorii de televiziune digitală și multi-screen, prin internet și alte dispozitive conectate, pentru furnizorii de conținut prin cablu, satelit, tv prin protocol IP, operatorii de telefonie mobilă și terestre.

Tehnologia Conax asigură codarea transmisiiilor pentru operatori care reprezintă 125 milioane de consumatori de televiziune cu plată, din peste 80 de țări de pe glob.

Conax are o istorie lungă. În anul 1980, R & D pune bazele proiectului Telenor Research Labs pentru a statua principiile accesului conditionat ( codat ) la televiziune.

Zeci ani mai târziu, incepe să dezvolte una dintre primele de televiziune cu plată bazată pe acces cu carduri inteligente, pentru ca doi ani mai tâziu ( în 1992 ) să facă prima emisie bazată pe sistemul de codare Conax.

În anul 1994 devine companie separata, sub denumirea de Conax AS.

Trei ani mai târziu are loc prima lansare operațională a platformei DVB Conax CAS3.

În anul 2002 se lansează platforma de codare Conax CAS5, iar doi ani mai târziu Conax CAS7, pentru ca mai apoi să promoveze platforma de Conax Contego ( in 2010 ) si Conax Contego Unite ( in 2011 ).

În anul 2012 lansează sistemul de codare Conax Xtend Multiscreen,

În Romania, sistemul Conax este folosit ca sistem de codare de catre Focus Sat, MTV, Eurosport etc.


Un comentariu despre subiectul „Sistemul de codare Conax are succes”:
claudyu

Sistemul de codare Conax îl foloseste si Focus Sat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile