sâmbătă, 23 martie 2013

DDTV emite din nou prin satelit - Vezi noua frecvență

Începând de astazi 22 martie 2013, DDTV emite din nou, pe un satelit si o frecvența nouă.

Transmisia este la liber, DDTV fiind necodat.

Satelit - Eutelsat 16A 16.0°E
Frecventa - 12575
Polarizare - Verticala
FEC 3/4
SR - 4356
DVB-S2

Deocamdată are semnal bun si stabil, fiind pe acelasi transponder cu Taraf Tv si Etno Tv.

Update 31 martie 2013: Intrucat mai multi cititori ne-au comunicat la comentarii ca nu receptioneaza semnal pe aceasta frecventa, am verificat pentru dvs. si va putem confirmat ca semnal este suficient. Calitatea este foarte redusa si cu mici intreruperi la sunet. Este un transponder problematic, care necesită un reglaj de mare finețe a antenei si LNB-ului. Orice mica dereglare va duce la scaderea până la zero a parametrului de calitate digitala a semnalului. Iata si dovada nivelului semnalului, acum cateva minute, cu o antenă offset de 0,65 cm si LNB de 0,2 db, in sud-vestul României.


59 de comentarii despre subiectul „DDTV emite din nou prin satelit - Vezi noua frecvență”:
Gazeta de Dolj

De ce eu nu prind nici unul din aceste programe ? Am un STRONG 4401, iar celelalte programe intră, după toţi sateliţii, inclusiv după Eutelsat 16A 16.0°E !

Anonim

Cu siguranta nu iti este reglata antena!

Cristi

Nu din cauza antenei nu le receptionezi, ci din cauza receiverului.

Programele sunt transmise MPEG-4 ( DVB-S2 ), iar receiverul tau nu e compatibil. Ai nevoie de un receiver HD, chiar daca programul nu e HD, dar e comprimat MPEG-4. Doar receiverele HD recunosc formatul MPEG-4.

Romanian Dreambox Info

Daca, iti vei cumpara un receiver HD vei vedea si programele de pe aceasta frecventa , receiverul tau strong nu stie decat format SD deci: imposibil sa receptionezi acest post pe aceasta frecventa!

Anonim

acesta va fi, unul din tp-ul "freesat" :)

Gazeta de Dolj

Vă mulţumesc pentru răspuns ! Ce REC mă sfătuiţi să iau ?

Anonim

depinde si ce buget esti disponibil sa aloci pentru achizitionare! eu iti recomand un alma s2200HD 280 lei care poti sa il folosesti cu un card focus sau un card tvr.eu cel putin asta folosesc ,poate alt user poate sa iti recomande ceva la o calitate ridicata dar imediat creste si pretul!

Anonim

Oferte sunt nenumarate, dar e preferabil sa iti iei un receiver cu Linux sau pe care pot fi instalate firmware si pluginuri, pentru o utilizare diversificata ( pe la pretul de 400-500 RON cel putin, de exemplu un Amiko SHD-8900 Alien HD ). Sau daca ai bani de cheltuit, un Dreambox HD, dar destul de scump ( chiar peste 1500RON ). Dar daca doresti doar pentru programe FTA HD MPEG-4 sau SD MPEG4 ( cum e acest DDTV ), poti sa iti iei orice receiver HD pe la 250-300 RON, de exemplu un Amiko SHD-8240 CICXE PVR HD.

administrator
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

eu recomand acesta Amiko SHD-8340 CI CXE (Ethernet+CI)eu il am pe acesta de 6 luni si sunt multumit pt o conserva destul de ieftina prind sateliti de la 57est la 30 west..montura H-H si antena de 1,2m

Romanian Dreambox Info

Freesat va avea propiile transpordere, programele ce nu se vor regasi in aceste frecvente nu pot fi asociate freesat!

Anonim

ceva noutati FreeSat!! poate urca iei programele tv care sunt raspindite pe toata orbita geostationara sa nu mai zapacim antenele ,poate vrea si tanti sa vada ceva fara abonament.

Romanian Dreambox Info

Freesat va emite pe 16E si va include majoritatea programelor romanesti in grila sa.

Calafat live

Când vom vedea FreeSat !

Romanian Dreambox Info

La sfarsitul acestei luni!

Anonim

Pai mai sunt 5 zile pana la sfarsitul acestei luni, in 5 zile se lanseaza Freesat?!

Anonim

sa vedem

claudyu

de ce au luat DD TV dupa satelit Thor/Intelsat ?

Anonim

Cred ca nu au platit la RCS-RDS uplinkul. Sau poate ceva "manevre".

Marinel

PT.GAZETA DE DOLJ, eu am luat un ap HD satelit si terestru mu lticas si il folosesc cu un smartcard tvr HD si cu un card focus cartela preplatita de 26 de roni daca te intereseaza dau nr de tel.
PRETUL 200 RON CU TRANSPORT,IN IANUARIE CUMPARAT.

ADRIAN C

Buna ziua as dori sa ma ajutati si pe mine cu un rasptns;am un vecin care receptioneaza multe programe de sport de pe un satelitul BADR 26 si de pe NILESAT 102-201 cu doua antene de BOOM,sunt montate de o firma sincer eu nu imi permit dar am incercat si eu sa prind si nu merge cu antena de digi,si cu acelas fel de riceiver AMIKO 560.Ce model de antena sa cumpar si eu.Locuiesc in apropiere de Bucuresti.

Anonim

Pai pe satelitul BADR 26 de la 26 grade este chiar sunt multe canale de sport HD si necodate ( vreo 15 de canale): Saudi Sport HD 1-6, Abu Dhabi Sport 1-8 HD si multe altele, dar receptorul Receptor de satelit digital Amiko - SSD-560 este unul SD, nu HD. Esti sigur ca vecinul tau nu are un model Amiko HD ? Ca de sport canale care nu sunt HD nu sunt mai mult de vreo 10 necodate.

ADRIAN C

Multumesc pt raspuns...Este acelas aparat de la el il am cadou,dar nici el nu vede hd,eu an dus aparatul meu la el sa caut programele si prinde la fel dar cum am zis eu am antena de la digi.

Laurentiu

BADR 5 de la 26 grade este nu ai cum sa il prinzi in Romania. BADR 6 de la 26 grade la fel, nu ai cum sa il prinzi in Bucuresti.

Doar de la BADR 4 26°East Fasciculul BSS poti sa receptionezi in jumatatea vestica a tarii cu antena de 0.90 cm cand nu ploua si 120 cm cand ploua, iar la Bucuresti cu antena de 120 cm cand e cer senin si de 160 cm cand plouă.

Administrator

Uite aici dimensiunile minime ale antenei de receptie ( oficiale ) pentru 26 Est, nu stim cat sunt de reale:

http://www.arabsat.com/pages/BADR4.aspx

Anonim

Iar pentru Nilesat 201 de la 7 grade Vest ai aici acopererirea oficiala, nu prea acopera Romania ...

http://nilesat.com.eg/Satellite/NileSat201/FootPrint.aspx :(

ADRIAN C

Multumesc mult dar acum chiar am intrat in ceata de tot,ce am eu in aparat ramas de la vecin ca sa pot cauta;Saudi Sport1 si 2, Dubai Sport3, AD SPORT 1,JSC Sports Global,Rai Sport 1si2 si mai sunt dar nu vreau sa va plictisesc si inca o data multumesc mult.

Anonim

Nu ne plictisesti, noua ne plac satelitii :) Sper sa reusesti. Vezi ca si LNB-ul conteaza, sper ca al tau are un factor de zgomot de vreo 2db...

Si dupa cate stiu diamentrul antenei de la Boom ( cum are vecinul tau ) este de 90 cm, iar la Digi antena e mai mica.

ADRIAN C

Va rog imi mai zice si mie cineva ceva,ca tot astept cumpar o antena de BOOM sau alt tip.

Anonim

Daca esti pasionat de receptie aproape de zona DX medie ( pentru semnal mai slab ), iti recomandam o antena mai mare, cel putin de 120 cm ( 140 RON ). Dar daca zici ca vecinului tau îi functioneaza cu una de la BOOM, cred ca gasesti pe la 50 de ron un second hand. Mare atentie insa, sa nu îi pui LNB cu factor de zgomot mai mare de 0,2 db, iar antena sa fie foarte bine reglata ( contează cel mai mult orientarea foarte corecta a antenei si a unghiului LNB-ului). Apeleaza pentru orientare la cineva cu experienta mare.

ADRIAN C

Un lnb de 0,1 db este bun,din cel cu capul verde?

Anonim

Nu stiu ce model e cel cu capatul de culoare verde, insa daca e de 0,1 decibeli la factorul de zgomot, e foarte bun

ADRIAN C

Capacul verde esteBLACK de0,1 si am cumparat acum unul,Inverto Bleck Multiconect Dielectric Single 23 mm de 0,2 si merg maine sa cumpar un ap. Combo-5ooo hd terestru si satelit credeti ca sunt bune? multumesc pt ajutor,astept parerile voastre.

Anonim

Clarketech Combo 5000 ? Nu e cam vechi ? Si cam scump ? Eu zic sa studiezi cu atentie receiverele, sa citesti forumurile, sa cauti un receiver cu multe imagini Linux la dispozitie, inainte sa faci o achizitie.

ADRIAN C

Si ce sfat imi dai in privinta ap. ce am gasit eu este 7100st ter.&sat

Anonim

Nu stiu ce este acela "7100st ter.&sat".

Depinde ce buget ai alocat. Vezi ca au recomandat mai multi mai sus la comentarii anterioare diverse receivere. Eu zic ca sa iei unu pe la 4-5 milioane macar cu Linux si care are imagini bune de Linux pentru el, daca nu mai bine pastreaza-l pe cel care il ai si la vreo firma serioasa, comandat pe net. Nu lua struțo-cămile cu tunere DVBT-DVBS simultan in el, mai ales ca DVB-T nu va mai fi folosit in maxim 1-2, se va intra pe digital terestru direct DVB-T2. Ia DVB-S2 ( HD ) si cu Linux.

ADRIAN C

Multumesc mult era vorba de Clarke-Tech Combo HD satelit si terestru hd-7100st,dar atunci mai caut ca inteleg ci cu imaginile astea de Linux.Multumesc pt.sfat si rabdaer astept raspuns.

Anonim

Imagnile de Linux pentru receiver sunt realizate de diverse echipe de programatori, de fapt sunt niste distributii de Linux simplificate si usor de lucrat cu ele, care permit adaugarea de diverse pluginuri foarte utile, care transforma intr-un centru multimedia receiverul. Unele receivere au imagini mai multe si mai bune, altele mai proaste sau mai putin updatate. Oricum toate imaginile sunt de 10 ori mai tari ca firmwarele unui receiver fara Linux. Trebuie sa ai rabdare si sa citesti pe forumuri se specialitate despre fiecare receiver in parte pe care ti-l doresti in bugetul alocat.

ADRIAN C

Multumesc mult,mult.

ADRIAN C

Stimati domni va multumesc pt. ajutor,cred ca asta cu antena de satelit este mai rea decit cu pescuitul.Am intrat in casa acum 30min si vreau sa va zic ca-s fascinat de ce am descoperit, cu aceste transmisii prin satelit mai ales ca eu sunt boboc in astea.Eu tot nu inteleg care este rolul acelui ,LINUX,si rog pe cineva ami explica, mai babeste ce functie are ca sincer spun de la pregatirea mea Ing.autovehicule rutiere si pana la sateliti este distanta mare.Vin si eu cu o propunere va rog sa avem niste nume;ca anonim 01 sau 02 sa putem conversa,va rog.

Administrator

Adrian, sunt multi care prefera sa nu isi prezinte numele, e bine ca ajuta cu informatii, chiar in mod anonim.

Banuiesc faptul ca stii ce inseamna Linux si ca este un sistem de operare, oarecum asemanator Windowsului, dar deseori Open Source si tot de obicei mult mai putin consumator de resurse decat Windowsul. Astfel de sisteme de operare Linux au fost adaptate si simplificate pentru a rula pe receivere si poarta denumire de ditributii sau imagini Linux pentru receivere satelit.

Pe de alta parte, despre sateliti sunt multe de invatat, dar fiindca esti de profesie inginer, nu iti va fi greu sa intelegi si sa aprofundezi aceasta pasiune a receptiei satelitilor, care este tot tehnica.

Noi iti recomandam doua lucruri:

- sa citesti tutoriale de acest blog, ca notiuni de baza:
http://hdsatelit.blogspot.ro/search/label/Tutorial

- sa iti faci conturi pe cateva forumuri, care au rubrici dedicate acestor imagini Linux, forumuri pe care le recomandam cu placere: http://www.rdi-board.com/ , http://sateliti.info/, http://rdi-forum.info/, http://forum.softpedia.com/forum/127-tv-radio-satelit/ si mai sunt si altele. Acolo sunt comunitati in care iti recomandam sa le studiezi subiectele de discutie si daca ai intrebari la care nu gasesti raspuns, sa prezinti statutul tau de incepator si sa adresezi intrebarile specifice. Sunt baieti buni si de treaba pe toate acele forumuri, cu siguranta te vor ajuta cu raspunsuri foarte detaliate.

De asemenea, cand descoperi noi intrebari la care nu primesti raspunsuri acolo, poti sa le adresezi si aici in continuare si iti vom raspunde noi sau alti cititori, in limita timpului si cunostintelor pe care le detinem.

Ideea e ca intrebarile trebuie sa fie mai exacte ca sa primesti un raspuns exact.

ADRIAN C

Ok Administrator multumesc, cu mult RESPECT.

ADRIAN C

REVIN; chiar nu am stiut ca linuxul este o mica parte dintr-un calculator.

Anonim

admine e frumos din partea ta ca recomanzi alte forumuri de profil la cititori tai da nu e bine ca uite daca nu crezi pune un link deal tau pe un forum de genul acesta si fac pariu ca jumatate din adminii de acolo il vor sterge instant sau iti vor da chiar ban oricum frumos gest

Administrator

Anonim, am recomandat forumuri unde este mai mult continut despre imagini de Linux pentru receivere. Aici pe blog respectivul subiect despre care era interesat cititorul nostru nu este dezbatut încă, ci se discuta despre subiecte din acelasi domeniu, dar o ramura diferita decat cea a receiverelor cu Linux. Am dorit sa il ajutam pe cititorul nostru sa obtina informatiile de care are nevoie.

Pe de alta parte, in unele dintre forumurile mentionate au fost postate de catre diversi membri ai comunitatilor respective, diverse linkuri catre articole de aici de pe blog si nu au fost sterse ( cu mici exceptii pe care nu le-am ințeles).

In al treilea rand, noi consideram ca suntem cu totii pasionati de un hobby comun, iar comunitatile ar trebui sa se ajute intre ele, ca si acum 20 de ani cand am inceput acest hobby. Important este ca informatia sa ajungă la cititor. Inclusiv noi am invatat foarte multe din aceste comunitati de-a lungul timpului si pentru aceasta le ramanem reconuscatori si le promovam la randul nostru, cu posibilitatile mult mai mici pe care le avem in raport cu dumnealor.

Anonim

Nu merge DDTV pe frecenta asta, pe toate am semnal numai pe asta nu.

Administrator

Functioneaza, am adaugat fotografie si explicatii, ca update in articol.

Anonim

mergee intra-devar de la reglaju antenei era !!

ADRIAN C

Va salut; am o rugaminte,de unde iau si eu TP-uri actualizate la zi,ca am luat de pe SatBeams si sunt gresite ex Tvr hd il dau 11512 v 29950 3/4 DVB-S2 8PSK si de fapt FEC-UL este 2/3,din aceasta cauza am cautat 2 zile si din greseala am gasit.Cu multumiri

Administrator

Aici sunt cele mai bune surse pentru frecvente satelit:

ro.kingofsat.net

lyngsat.com

Dar nici acolo nu sunt updatate in timp real, dar destul de repede.

Adrian C

Receptioneaza cineva Est tv de pe 4,8est tp 12728 V 1480 8/9 DVB-S2 8PSK ? Sunt tare curios.

Dark

Datele oficiale de receptie pentru Est Tv sunt:

DVB-S2 – HD720p
Satelit: Astra 4A – 4,8E
Frecventa: 12727
Polarizare: Verticala
SR: 1481
FEC 8/9 ?

Datele de receptie sunt luate direct de la sursa: http://esttv.ro/despre-noi/receptie-satelit/

Dar nu am semnal pe acea frecventa.

Il poti viziona online aici: http://esttv.ro/live/

Adrian C

Dark de ce n-o fi semnal am incercat si datele de la tine.

Dark

Nu stiu, dar nici eu NU RECEPTIONEZ aceasta televiziune Est TV, poate nu am antena reglata bine sau din alte cauze.

Adrian C

Dark am reglato eu in toate felurile si nu intra semnal,am semnal si destul de bun pe Kanal 10 si visjon Norge pe care am inteles ca-i semnalul cel mai slab si esttv tot nu intra cum nu intra de pe 5*W Rete4 hd si Canale5 hd.

Anonim

DD TV de ce sa mutat dupa Thor/Intelsat ?

Anonim

Nu s-au mai inteles la retransmisie cu Digi Tv probabil.

Anonim

Dark zice:


Datele oficiale de receptie pentru Est Tv sunt:

DVB-S2 – HD720p
Satelit: Astra 4A – 4,8E
Frecventa: 12727
Polarizare: Verticala
SR: 1481
FEC 8/9 ?

Mersi de satelitu asta ca uitasem de el si am semnal super 100% putere/calitate in Athena/GR

Cite posturi noi am gasit, Acum stuidez si transponderele sa vad ce mai imi da.

Dar Est TV a oprit emisia ca multe altele... :)

Am aterizat aici din surfare printre siteurile despre sateliti, in cautarea lui DDTV/OTV dar se pare ca astia nu mai transmit prin satelit. Eventual pe asta de la 16 , dar mie lene sa pun o antena noua pentru pozitia 16.

Mai asteptam ceva a OV pentru sateliti pe 0 - 6 grade. :)


Anonim

OTV / DDTV este (sau va mai fi cateva zile, ca vor sa inchida si DDTV ) pe satelitul de la 16 grade Est.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile