duminică, 10 martie 2013

Grupul ProSiebenSat.1 va lansa televiziunea ProSieben MAXX

Grupul ProSiebenSat.1 a confirmat lansarea în anul 2013, pentru piața germană, a canalului ProSieben MAXX.

Difuzat necodat, aceasta se va adresa publicului masculin cu vârsta între 40 și 59 de ani, având în grila de programe seriale americane traduse în limba germană, dar și documentare.


ProSieben MAXX se va alatura astfel altor canale ale grupului, cum ar fi SAT.1 Gold, care încă de la lansarea sa în luna ianuarie 2013 a atins o cota de piață de 0,4%, pentru segmentul dedicat, respectiv publicul feminin cu vârsta cuprinsa între 49 si 64 de ani.


8 comentarii despre subiectul „Grupul ProSiebenSat.1 va lansa televiziunea ProSieben MAXX”:
Anonim

Buna ziua sint nou pe acest forum si as dori citeva lamuriri daca ma poate ajuta cineva .Circa 2 saptamini in urma decoderul de la focus sat a inceput sa vada canalele tv in modul in care, se vad cind ploua ,am verificat antena cu un alt decoder si aceasta functioneaza corect am incercat din nou conectarea decoderului kaon de la focus dupa care sa stins de tot pare ca nu intra curent in el.Am incercat cardul de la focus pe un decoder aston xena 1800 hd care suporta codifica conax ,pare ca il citeste dar nu il deschide ,imi trebue o alta versiune de conax ,va multumesc mult

cristi7

Sincer, nu prea am inteles ce vrei sa spui si nu stiu ce legatura are cu subiectul acesta...

Cred ca trebuie sa duci receptorul la reparat sau sa iti cumperi altul compatbil, nu exista solutii miraculoase si instant online la defectele fizice electronice.

Pentru informații legate de serviciile Focus Sat, inclusiv pentru a rezolva problema ta, îi poți contacta la:

Tel: 021.406.7220

E-mail: contact@focussat.ro

Programul dispeceratului de relații cu clienții este:

Luni – Vineri: 08:00 – 22:00
Sâmbătă: 09:00 – 21:00
Duminică: 10:00 – 21:00

Sau ii poti contacta prin formularul de aici:

http://www.focussat.ro/contact

Unknown

As avea si eu o intrebare....in republica moldova are semnal antena digi?

Anonim

Da, are semnal in Republica Moldova, atât Digi Tv, cat si Focus Sat, la fel ca în România.

Unknown

Bună ziua am si eu o intrebare receiverul de la orange merge in germania ca am inteles ca digi merge foarte bine mulțumesc!

Anonim

Receiverul functioneaza oriunde ai 220 Volti la priza. Daca doreai sa intrebi despre semnalul de la Orange in Germania, este semnal cu exceptia nord-vestului Germaniei, unde totusi e probabil posibila receptia cu antena de mai mare dimensiuni, probabil 120 cm. Eu asa vad in harta de acoperire cu semnal in adresa web de mai jos, a satelitului Astra 1G prin care emite Orange Tv Romania :

https://sat.ses.com/webservice/images/7408105

Desigur, ai nevoie si de smartcard Orange si de abonament activ, nu doar de receptor.

Anonim

Salut o întrebare mică am un prieten în Italia și are dolce si as vrea sa stiu cate receiver merg la o antenă mă refer să vedem programe diferite?va mulțumesc

Anonim

Depinde de ce LNB are. Daca LNB-ul are doua iesiri de cablu ( adica e LNB Twin ), merg doua receivere (fiecare LNB pe un cablu ). Daca LNB-ul are 4 iesiri de cablu ( adica e Quad), merg 4 receivere. Exemplu de LNB Quad, cu 4 iesiri pentur 3 receivere diferite:

http://www.receptoaredigitale.ro/lnb-quad-inverto-black-premium.html

Exemple de LNB-uri Twin ( cu doua iesiri, pentru doua receptoare ):

http://www.receptoaredigitale.ro/lnb-twin/

Daca LNB-ul e cu o singura iesire si pui spliter de satelit, nu va vor functiona toate programele separat, decat daca sunt toate pe aceeasi polarizare si in aceeasi arie de frecventa ( joase sau inalte ).

Deci cumparati un LNB Twin si sigur vor merge toate canalele independent.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile