luni, 25 martie 2013

Meciul Olanda - România va fi transmis pe TVR HD și TVR 1

Meciul Olanda - România va fi transmis pe 25 martie 2013 începând cu ora 21:30 , pe TVR HD și TVR 1.

În emisiunea "Studio Fotbal" ( înainte și după meci ) se vor face comentarii referitoare la partidă. Va fi transmisie din studio și pe perioada pauzei.

Meciul se va disputa pe Arena din Amsterdam, fiind o partidă din Grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial din 2014.

Echipa României a ajuns în Olanda duminic 24 martie 2013, iar luni ( 25 martie 2013 ) a avut programat antrenamentul oficial. FRF a invitat o serie de foşti internaţionali, precum Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici, Bogdan Stelea, George Ogăraru şi Gabi Balint.

La ieşirea din terminal, "tricolorii" au fost asaltaţi de doritorii de autografe, cei mai solicitaţi fiind Mutu, Raţ şi Tamaş. În plus, un grup de fani turci i-au recunoscut pe români şi au început să strige numele lui Hagi.

Să vedem ce audiente va avea, in conditiile in care meciul anterior al Naționalei a avut 2,9 milioane de telespectatori din România, mult mai putin decat de exemplu emisiunea "Românii au talent", care a fost difuzata pe Pro TV aproape concomitent cu meciul Ungaria-Romania ( disputat la Budapesta si terminat cu scorul de 2-2) .


4 comentarii despre subiectul „Meciul Olanda - România va fi transmis pe TVR HD și TVR 1”:
Anonim

ia bătaie România cu 2-0. :)

claudyu

castiga romania cu 2-0

Anonim

OLANDA - ROMÂNIA 4 - 0 (Van der Vaart - min 12, Van Persie - min 56, 60, Lens - min 90).

Concluzie: fotbalisti romani, nu mai simulati vrajela ca jucati fotbal.

Federatia romana de fotbal: desfintati echipa Romaniei, fotbalul romanesc si pe voi si apucati-va mai bine de pus porumbi.

Anonim

Antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Olandei zice:
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol marcat de portarul Olandei in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90. Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe portar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile