marți, 26 martie 2013

Reconectare automată la Digi Wi-Fi - Tutorial

RCS & RDS a pus la dispozitia abonatilor o noua metoda de conectare la Digi Wi-Fi, reteaua de internet wireless ( wi-fi ) a operatorului, care are peste 2400 hotspot-uri.

Abonatii RCS & RDS pot utiliza acum mai usor serviciul, selectand reteaua "Digi Wi-Fi Direct Login", iar reconectarea se va face automat dupa prima intrare in retea, in functie de terminal si de setarile acestuia.

Pentru unele telefoane sau PC-uri este necesara o setare prealabila a functiei de reconectare automata.

Cine se poate conecta gratuit la Digi Wi-Fi

Digi Wi-Fi este un serviciu utilizat gratuit de catre toti abonatii la internet fix sau la internet mobil ai RCS & RDS. Serviciul este disponibil atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru persoanele juridice. In functie de serviciile contractate, acestia dispun de unul sau mai multe conturi de acces gratuit la reteaua wi-fi.

RCS & RDS detine peste 2400 hotspoturi wi-fi, amplasate in majoritatea oraselor din tara noastra. "Digi Wi-Fi este singura retea de internet wireless wi-fi de o asemenea dimensiune in Romania, cele mai multe alte retele nedepasind 100 hotspot-uri. Din 2011 si pana in prezent, am crescut reteaua wi-fi de 5 ori - primele hotspot-uri instalate au fost in numar de 500. Vom continua expansiunea retelei in ritm similar.", spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Ca sa te poti reconecta automat, trebui sa ai un cont Digi Wi-Fi din contul de client, Contul meu Digi.

În contul tau de client, selectezi in meniul principal "Servicii/Digi Wi-Fi" si setezi un username si o parola pe care le vei utiliza pentru conectare la reteaua Wi-Fi.

Setezi telefonul sau laptop-ul pentru vizualizarea retelelor wireless cand ajungi intr-o zona Digi Wi-Fi, iti apare afisata reteaua cu numele DIGI_WIFI, selectezi reteaua deschizi o pagina web si vei fi redirectat automat catre pagina de autentificare la Digi Wi-Fi, intri in retea pe baza numelui de utilizator si a parolei pe care le-ai setat in Contul tau de client

Pentru reconectare automata la reteaua Digi Wi-Fi

Cand esti in locatii Digi Wi-Fi, cauta Digi Wi-Fi Direct Login.
Pentru prima contectare la aceasta retea, introdu numele de utilizator si parola pe care le-ai folosit si pana acum.
Dupa aceasta prima conectare in Digi Wi-Fi Direct Login, reconectarile la retea se vor face automat.

Unele terminale necesita anumite setari pentru reconectare automată.


Niciun comentariu despre subiectul „Reconectare automată la Digi Wi-Fi - Tutorial”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile