joi, 14 martie 2013

Vizionează și tu meciul Chelsea - Steaua !

Astazi, 14 martie 2013, la ora 22:00, se va juca la Londra meciul de fotbal dintre Chelsea si Steaua, din manșa retur a optimilor Europa League.

Pe ce programe va fi transmis meciul Chelsea - Steaua ?

Meciul de fotbal Chelsea - Steaua din Europa League va fi transmis la ora 22:00 pe PRO TV, DIGI SPORT si DOLCE SPORT.

Nu pot sa spun ca sunt un mare microbist, dar aici este vorba despre mândria națională, iar meciul ar trebui urmarit de fiecare român, indiferent de echipa preferată.

Oricum, cu siguranța audientele vor fi si mai mari decat la meciul tur de la Bucuresti.

Meciul tur dintre Steaua Bucuresti si Chelsea, în care Steaua a invins pe englezi cu 1-0, a fost vizionat de aproximativ 4,7 milioane de spectatori la nivel national , inregistrand astfel o cotă de piață de peste 25 % din privitori.

Hai Steaua ! Hai România !


2 comentarii despre subiectul „Vizionează și tu meciul Chelsea - Steaua !”:
Anonim

Romanii si fotbalul, baba si ...

75% din mingi date inapoi, parca nu stiau unde e poarta adversarilor, alearga sa ajunga la poarta adversa si apoi trimit mingea inapoi la propriul portar. Cred ca le trebuie niste psihologi.

Apoi dau mingea unul e la altul, jucatorul pasand cat mai repede de frica sa nu o piarda el, mai bine sa o piarda coechipierul, pe care il pune intr-o situatie imposibila.

Talent la dribling aproape zero.

Poarta adversa de abia o gasesc de la 3 metri.

Antrenament la jumatate din jucatori canci, probabil se gandesc la gagici sau ce chefuri mai trag maine.

Un aparator care dadea cu mingea in out ( si bine facea ) ca sa isi revina jucatorii români ametiti, care cand prindeau mingea riscau pase unul la altul pe distanta de 5 metri, in fata propriei porti.

Preluati usor si diblati de talentul adversarilor in atac, plus vreo 2 centrali acceptabili si un spaniol care a luptat mai mult decat romanii pentru Steaua, asta e partea buna a echipei, in rest suturi anemice parca au mancat lapte infestat. Mai ales una pseudovedetă care parca alegra ca in desene animate, mai mult pe loc, sau deloc, ca daca nu vine mingea la ei, de ce sa alerge dupa ea ( si inca vreo 3-4 la fel ).

Asadar, eu zic români sa boicotati fotbalul romanesc si sa va culturalizati cu ceva mai educativ pana isi revin fotbalistii Romaniei, lucru care nu se va intampla cu siguranta in curand.

cosmin24

ai perfecta dreptate mai si sarea mingea din picioru lor ca bila la biliard din marginea mesei nu au control deloc si stop ala mimge nu li se lipeste de picioare fuge mereu mingea de ei

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile