marți, 19 martie 2013

Voyo pe televizor Smart Tv

Astăzi am decis sa imi fac abonament la Voyo, mai mult pentru teste.

Se poate face abonament cu plata prin card bancar sau prin SMS ( deocamdata doar din rețeaua de telefonie Cosmote si Vodafone ).

Abonamentul este 3,7 euro lunar, deci nu e foarte scump ( este si trial 7 zile, dar datele cardului bancar trebuie adaugate si plata temporara cred ca tot se face, dupa ce activezi serviciul. )

Pentru teste am folosit un televizor LG Smart 2012 ( aplicatia Voyo vine preinstalata la ultimul firmware ), conectat la internet prin cablu ( printr-un router ). De asemenea, am testat si pe un pc, folosind acelasi cont.

Contul se poate folosi maxim pe trei dispozitivei simultan. Daca doresti sa il folosesti pe alt patrulea device, trebuie sa stergi  ( sa dezactivezi ) din setarile contului ( folosind un pc ) unul dintre cele 3 dispozitive anterioare sau sa mai platesti un abonament. Folosirea celor 3 dispozitive ( de exemplu 2 televizoare smart si un laptop ) se poate face de pe ip-uri diferite, si aici Voyo primeste felicitari pentru maleabilitate.

Pe ambele dispozitive ( televizor Smart si PC ) a functionat perfect. Chiar am ramas surprins, nu mă asteptam.

Redarea a functionat rapid pe televizor ( inclusiv derularea cu viteza de pana la 32X ).

Imaginea este in general mai buna ca la televiziunile SD ( este undeva între SD si HD ).

Colectia de seriale este oarecum cam redusa. Acestea sunt in special seriale produse sau difuzate de Pro TV/ Acasa, ordonate pe sezoaane ( inclusiv telenovele pentru doamne ), dar si cateva sezoane noi ale unor seriale de succes americane.

Insa colectia de filme este destul de mare ( inclusiv filme noi, romanesti sau clasice ), frumos ordonata pe categorii.

De asemenea, se pot receptiona programele trustului Pro, plus inca doua canale exclusive Voyo, respectiv Voyo Cinema si Voyo Comedy.

Exista si inregistrari ale stirilor ProTv, sortate dupa data difuzarii, dar si posibilitatea de a vedea stirile live in momentul când sunt difuzate.


Exista si emisiuni sportive si meciuri.

De asemenea, in colecția video de la Voyo sunt si emisiuni si show-uri din diverse genuri, ordonate pe sezoane ( "Românii au talent", "Masterchef", "Cancan Tv", "Pro Motor " etc ).

Mereu sunt adaugate filme, seriale, stiri si emisiuni noi. Exista pe site-ul Voyo un program cu noul conínut video ce va fi adaugat in curând .

Intr-un cuvant, poti vedea linistit filme si seriale, dar si emisiunile preferate ale trustului Pro când doresti, cand ai timp si bineinteles, de cate ori doresti. Nu exista freezuri si nici timpi de asteptare la redare, cum se intâmpla pe diverse site-uri online neoficiale, iar imaginea este, asa cum am spus, puțin mai buna decat una standard SD. Mai existe si filme foarte noi VOD, dar care trebuie achizionate separat ( nu am testat ).

Si acum va urez vizionare placuta, daca va hotarati sa va abonati la Voyo.

Eu ma pregatesc sa vizionez emisiunea mea preferată.


7 comentarii despre subiectul „Voyo pe televizor Smart Tv”:
Anonim

Voyo - Rcs-Rds
www.rcs-rds.ro/voyo/

Larry_BML

Eu am un Smart TV LG din 2011, dar nu am instalata aplicatia Voyo. Aveti idee cum o pot instala? Am cautat-o in LGAPPS dar nu am gasit-o. Multumesc anticipat!

Anonim

Iti apare in aplicatiile premium. Daca nu apare acolo, poate necesita update televizorul. Aplicatia e relativ recenta, aparuta la penultimul sau ultimul update parca, fiind inclusa direct in noul firmware ( nu se downloadeaza ). Vezi sa ai setata ca țara Romania la setari premium. Daca nu apare acolo intre aplicatiile premium, cu televizorul conectat la internet cu un cablu de net, vezi daca merge Google, apoi dai din meniu update si NU cumva sa stingi televizorul in timpul update-ului. Daca nici dupa update nu iti apare, e posibil sa nu existe aplicatia pe modelele 2011, desi m-ar surprinde o atare decizie.

Larry_BML

Am facut toate update-urile posibile si degeaba, LGAPPS nu are VOYO. Am sunat la VOYO si mi s-a spus ca aplicatia este doar pentru Smart-urile LG din 2012 incoace, desi la ei pe site apar chiar si cele din 2010 ( http://voyo.ro/devices ). Nu stiu ce sa mai incerc, m-ar pasiona sa-mi mearga si pe TV, ca de uitat la Laptop este cam incomod. Daca mai aveti idei ... Va rog sa-mi spuneti!

Anonim

Pai daca nu este aplicatia, nu prea ai ce face.

Eventual poti sa incerci sa intri cu internet browserul televizorului pe pagina lor voyo.ro, sa te loghezi in cont si sa vezi daca functioneaza sa dai play direct pe televizor, eventual si full screen.

Asta daca are televizorul tau browser de internet cu am cele din 2012.

Anonim

Nu știu cum să descarc Voyo pe tv...cum găsesc pe Google sau ce aplicație este să pot descărca Voyo pe tv???
Mulțumesc

Sorin

Dacă televizorul tau este Smart, conectat la internet si are aplicația Voyo in magazinul de aplicații propriu, o instalezi de acolo. Altfel nu se poate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile