marți, 30 aprilie 2013

Aplicația Clever Taxi, acum și pentru Aeroportul Otopeni - Download

Orange România a anunțat intr-un comunicat pentru presă ca începând de astăzi, pasagerii care doresc să comande un taxi în zona Sosiri din cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă din Bucureşti vor putea folosi sistemul Clever Taxi.

Astfel, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, în colaborare cu Clever Tech şi având sprijinul Orange, pune la dispoziţia pasagerilor două chioşcuri cu afişaj digital touch screen ce folosesc sistemul Clever Taxi. Cu ajutorul acestora călătorii români şi cei străini vor putea comanda un taxi şi vor fi preluaţi de acesta din zona Sosiri, taxiurile comandate având acces în această zonă. Chioşcurile cu afişaj digital permit comandarea unui taxi în mai multe limbi de circulaţie internaţională şi tipărirea unui bon cu detaliile privind compania de taxi comandată, numărul de indicativ al maşinii, intervalul de timp estimat până la sosirea taxiului, numărul de telefon al dispeceratului şi adresa de e-mail pentru sugestii şi sesizări.
Comenzile transmise prin sistemul Clever Taxi vor fi preluate cu prioritate de şoferii taximetrişti din Bucureşti afiliaţi celor 12 companii de taximetrie care participă în program. Oferta este în permanenţă extinsă şi către alte companii de taxi din Bucureşti.

De la lansarea, în octombrie, a aplicaţiei mobile Clever Taxi au fost preluate si confirmate peste 1 milion de comenzi de taxi.

Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicaţia, iar cele mai cunoscute companii de taxi vor fi la dispoziţia ta oricând, la orice oră. Nu este nevoie să ştii unde te afli deoarece aplicaţia detectează adresa exactă şi numărul străzii pentru a asigura un răspuns cât mai bun din partea şoferilor.
În plus, poţi alege numele companiei preferate, nivelul de tarifare şi modalitatea de plată, iar în funcţie de opţiunile alese începe procesul de căutare automată. În doar câteva secunde aplicația detectează cel mai apropiat taxi, iar după ce confirmi comanda poţi urmări în timp real pe hartă unde se află taxiul comandat, precum şi timpul rămas până la sosirea acestuia. În plus, eşti notificat cu 1 minut înainte de sosire şi în momentul în care mașina a ajuns la destinație.

Aplicaţia îţi salvează un istoric al comenzilor şi poţi chiar să dai o notă şoferului după terminarea cursei.
Comenzile sunt preluate de peste 7000 de taximetrişti din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Ploieşti şi Galaţi, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicaţii. Pe viitor vor fi adăugate firme de taxi noi din oraşele existente cat şi din alte oraşe noi din România.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată din:

 - Google Play, pentru Android

iTunnes pentru iOS

Windows Phone Store pentru telefoanele cu Windows


5 comentarii despre subiectul „Aplicația Clever Taxi, acum și pentru Aeroportul Otopeni - Download”:
Romanian Dreambox Info

You see more in Google Play about this heer:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.mobiessence.android.clevertaxi

claudyu

foarte buna Aplicația Clever Taxi

Anonim

ai testat-o tu ? de ce e buna, ai argumnete si informatii noi in afara de ce scrie in articol si ca spui tu ca e buna?

Anonim

Nu inteleg de ce aplicatia vrea acces la SD card, call log etc etc...

Anonim

Simplu si foarte logic, fiindca foloseste cardul si respectivele functii.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile