sâmbătă, 27 aprilie 2013

Digi Tv, simulcrypt cu UPC ?

Un coleg de hobby a avut bunavointa sa ne transmita cateva informatii.

Insa acestea trebuie sa le tratati ca simple presupuneri, ca vise ale noastre sau ale pasionatilor de receptie tv sau ca orice altceva doriti.

Oricum, informatia se referea la Ungaria si era cam asa...

Digi Tv Ungaria va face simulcrypt la cateva noi canale cu UPC Ungaria incepand cu 1 mai 2013.

Abonatii Digi Tv Ungaria vor trebui sa faca revenire la setarile de fabrica la receivere pentru a fi activate si scanate noile frecvente si deci receptionate canalele in simulcrypt.

Prin aceasta procedura cateva canale transmise de catre UPC Ungaria vor fi preluate si de catre Digi Tv Ungaria.

Simulcrypt este o metodă prin care aceleasi programe de televiziune pot fi transmise simultan cu mai multe norme de criptare.

Daca se vor adeveri, vom asista probabil în curând si la o procedură asemănătoare între Digi Tv România și Focus Sat ?

Ideea e interesanta in sine, ca si solutie de a reduce costurile sau a mări grila de programe cu câteva canale noi, poate chiar HD, de care UPC nu duce lipsă.


Update 1 mai 2013:

Am rescanat pozitia 1 grad Vest si am gasit două canale cu provider UPC Direct Ungaria, care au la sistemul de codare si 1802 si 1880 Nagra Kudelsky ( folosit de Digi Tv ). E posibil sa fi fost si inainte si sa nu le fi observat noi.

Canalale sunt Echo TV si Duna World.

Asadar zvonul se confirmă probabil, dar partial.

Multe alte canale au la sistemul de codare Nagra Kudelsky, dar 1815  ( UPC Direct ).

Oricum, ideea rămâne valabila si ar putea fi folosita cu succes in colaborarea dintre cele doi operatori.


22 de comentarii despre subiectul „Digi Tv, simulcrypt cu UPC ?”:
Anonim

Aici aveti dreptate ar trebui sa trimita comunicate macar la saiturile de profil, e ceva foarte important in orice promovare.

Legat de simulcript, eu i dau sansa 0,1 la suta sa se intample pe 1 mai anu asta.

claudyu

ar fi foarte bine daca vom asista probabil în curând si la o procedură asemănătoare între Digi Tv România și Focus Sat

marian

idea e excelenta punereain practica...

Anonim

Noi nu avem, HD pe Digi si voi va ginditi la intelegeri intre companii....

Laurentiu

Pai tocmai asta e ideea, ca Digi ar putea sa preia programe HD de la Focus Sat, printr-o intelegere de a face simulcrypt pe programele HD ale lui Focus Sat ( asa cum e acum simulcrypt cu unele programe SD ). Simulcrypt inseamna ca nu mai trebuie sa transmita si Digi programele HD, le preia de la Focus Sat, ca sunt pe acelasi satelit, doar adauga si codarea de la Digi la ele. Digi poate sa dea in schimb bani ( de exemplu jumatate din pretul transmisie prin satlit, sau mai multe programe programe SD de la Digi care nu le are Focus Sat, se gasesc cu usurinta solutii reciproc avantajoase.

Anonim

Idea este ca noi suntem.....ultimii.....calitate nu....tot citesc..in croatia , in ungaria, in...insula lui robinson crusoe este HD....noua.. ni se explica cum se fac intelegeri intre compani(laurentiu..crede-ma stiu ce inseamna un simulcrypt, dar pe multi nici nu-i intereseaza asta, ci vor sa vada HD...).... ne bucuram ca aflam ca este posibil sa apara ceva....apoi rabdam.....asta este idea....suntem tot timpul cu un pas in urma...

mircea

Prin "suntem tot timpul cu un pas in urma..." te referi probabil la un anumit DTH care nu are HD si la care esti abonat? Vezi ca altele DTH-uri de la noi au HD, deci... Nu toata lumea e cu un pas inapoi, unii sunt cu un pas inainte.

Si daca nu convine cuiva oferta din Romania de programe HD la un anumit DTH, exista varianta de a te abona la un DTH strain. Satelitii sunt internationali, nu depind doar de Romania. Faci un abonament la Sky UK sau Sky Italia sau Sky Germania si ai programe HD cate vrei ( sute ). Cum am mai citit si pe aici si prin alte locuri, romanii sunt blocati la un DTH romanesc. Nu se gandesc sa isi cumpare un receiver HD si sa se rupa de limitarea HD a furnizorilor din Romania, pe care sa ii tineti doar pentru programe romanesti normale SD.

Acum na, depinde si de capacitatea de intelegere a limblor straine, dar totusi romanii mai stiu si engleza, italiana, spaniola, chiar germana..

Administrator

Am rescanat pozitia 1 grad Vest si am gasit două canale cu provider UPC Direct Ungaria, care au la sistemul de codare si 1802 si 1880 Nagra Kudelsky ( folosit de Digi Tv ). E posibil sa fi fost si inainte si sa nu le fi observat noi.

Canalale sunt Echo TV si Duna World.

Asadar zvonul se confirmă probabil, dar partial.

Multe alte canale au la sistemul de codare Nagra Kudelsky, dar 1815 (UPC Direct).

claudyu

digi tv romania are hd-uri ? Cred ca nu are, eu mai mult ma informez despre focus sat.

Anonim

da si ii faci reclama pe unde apuci. Si nu, digi tv nu are inca programe HD pentru romania.

claudyu

înseamna ca la focus sat e cel mai bine pentru programe hd

Anonim

Claudyu, inseamna ca tu continui sa iti faci reclama, mai ales ca ai linkul focusat sub nume la comentarii. Inteleg ca ai interese ( esti instalator ceva la Focus Sat), dar lasa mai moale cu spamatul si scrie ceva util, nu comenta de dragul de a face reclama. Eu daca sunt instalator la alta firma, vezi tu ca fac reclama la firma aia ? Ar trebui sa iti stearga adminii comentariie astea inutile.

Anonim

Daca focussat nu se grabeste cu hd ORANGE va fi la putere

claudyu

nu sunt instalator, aici pe blog poti comenta orice despre articol si la comentariu ai optiuni si poti pune orice adresa

Anonim

in afara de hd cu sundance netradus focus sat nu are nimic de valoare se duc dupa digi si vin altii mai destepti din alte parti care observa tara unde sunt

Anonim

ai dreptate nici film box nu pot sa l traduca grila foarte slaba

Anonim

focus sat un vis urat

Anonim

mi se pare ceva normal!uitati-va de exemplu la pachetele dth poloneze de pe hot bird!pentru a-si reduce costurile cele trei pachete poloneze:nc+,polsat cyfrowy si orange polska au multe programe tv comune codate in seca,nagra si viacess !

Anonim

focus sat cred ca intra in insolventa ,au fost abandonati chiar de mama lor upc

Anonim

Nu au fost abandonati in curan canale noi, adica luna aceasta.

Anonim

de cateva zile sa adugat conax la cateva programe digi , dar nu stiu ce caid are , rog sa verifice cei care au acest blog http://ro.kingofsat.net/sat-i1002.php

Anonim

E Conax pentru UPC Direct Ungaria.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile