joi, 11 aprilie 2013

Microsoft transformă orice televizor într-un Super Smart Tv ?

Microsoft intenționează să poziționeze noul Xbox ca dispozitivul principal ce va fi utilizat cu televizorul dvs.

Dupa vestea ca Microsoft a vandut divizia Mediaroom către Ericsson și anunțul că Advanced Micro Devices (AMD) va fi producatorul noului procesor pentru XBOX, in presa americană au aparut zvonuri din care reiese că Microsoft se pregătește să lanseze un serviciu de televiziune.

Compania a alimentat speculațiile spunând că Microsoft poate acum "100% sa pună accentul asupra strategiilor consumului de televiziune pe Xbox".

Detalii complete sunt susceptibile de a fi anuntate la urmatoarea conferinta de presa Microsoft Xbox, programata pe 21 mai 2013.

Mai multe surse despre care se crede că sunt familiare cu planurile companiei au dezvaluit unor publicatii online americane că Microsoft va introduce o facilitate care va permite urmatoarei generatii de console sa transforme orice televizor conectat la noul XBOX in cel mai performant Smart TV.

Noul serviciu ar combina semnalele digitale difuzate de televiziunea prin cablu cu continutul video VOD si/sau televiziune online/ tv prin protocol IP prin internet.

Prin trecerea semnalului prin Xbox ( deci Xbox va deveni si receiver digital de cablu ), consola va poate adăuga diverse functii noi ( probabil una va fi cea de inregistrare a programelor de televiziune ). De asemenea, vor fi implementate si adevarate tehnologii ale viitorului aduse in prezent, folosind camera Kinect. Printre acestea ar fi schimbarea canalelor doar miscând o mână ( fără telecomandă ), detectarea unui nou telespectator intrat in cameră si oferirea de optiuni suplimentare pentru acesta.

De asemenea, va fi detectat momentul cand nu mai privesti televizorul si se va pune automat pauza la rulărea programului sau filmului. VA fi posibila stingerea consolei daca nu mai este de o perioada predefinita de timp nimeni in camera sau nu mai e nici o miscare ( de exemplu fiindca ai adormit), urmata bineinteles dupa un timp de oprirea televizorului, din lipsa de semnal etc.

Noul Xbox va include, de asemenea, actualul Xbox Live TV on-demand și grilele de programe disponibile in anumite țări, cum ar fi Sky în Marea Britanie și Canal + în Franța.


Niciun comentariu despre subiectul „Microsoft transformă orice televizor într-un Super Smart Tv ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile